Toiletwagen huren

Hoge nood? Bekijk hier waar je een toiletwagen kan huren

Heb je meerdere mobiele toiletten nodig, omdat je op een plek zit zonder sanitair? Dan kun je ervoor kiezen om een toiletwagen te huren. De meeste verhuurbedrijven hebben het brengen en halen van de mobiele toiletwagen bij hun prijs inbegrepen, in sommige gevallen kan je er ook voor kiezen om zelf de toiletwagen op te halen. Kies in dit geval een verhuurder dicht bij jouw locatie. Via Huren.nl zie je gelijk welk verhuurbedrijf toiletwagens verhuurt bij jou in de buurt. .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Er zijn toiletwagens met een ingang voor dames en een ingang voor de heren, maar er zijn ook toiletwagens te huur met één ingang. In het herengedeelte is vaak een bepaald aantal urinoirs te vinden. Er zijn toiletwagens te huur met 2 tot 10 toiletten, 0 tot 5 urinoirs en toiletwagens met of zonder wastafels. Een toiletwagen kun je huren voor groepen van 50 personen, oplopend tot wel 500 personen. Ter indicatie: een toiletwagen met twee damestoiletten, een herentoilet en twee urinoirs is goed voor een groep van 100 tot 150 personen. Het verhuurbedrijf kan je goed inlichten over het exacte aantal toiletcabines of toiletwagens die je nodig hebt tijdens jouw event. 

Waar moet je op letten als je een toiletwagen gaat huren?

Het huren van toiletwagens kan bij elk verhuurbedrijf weer anders zijn. Zo is bij het ene verhuurbedrijf de grondige schoonmaak achteraf wel bij de huurprijs inbegrepen, en bij het andere verhuurbedrijf niet. Als je dus van plan bent een wc-wagen te huren, let er dan goed op wat wel en wat niet bij de huurprijs zit inbegrepen. Is de toiletwagen die je gaat huren bijvoorbeeld bedoeld voor op een bouwterrein, gaat hij er langer dan een week staan, bekijk dan of de prijs inclusief aanvulling van toiletpapier en spoeling is. Wordt de eindschoonmaak door het verhuurbedrijf zelf uitgevoerd? Handig om hier van te voren rekening mee te houden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Let op: een toiletwagen is in de meeste gevallen niet uitgerust met een watertank of een septische tank. Dat betekent dat je in deze gevallen zelf moet zorgen voor de aanvoer van schoonwater uit een kraan of watertank. Voor de afvoer van vuil water is een rioolput of afvoerput nodig. De nodige aan- en afvoerslangen zitten meestal wel bij de prijs inbegrepen, en zijn vaak rond de 20 en 25 meter lang. 

Kenmerken en varianten van Toiletwagen

Aantal toiletten variërend van 2 tot 10 toiletten
Capaciteit variërend van 50 tot 500 personen
Aantal urinoirs variërend van 0 tot 5 urinoirs
Aantal wastafels variërend van 0 tot 4 wastafels