Scootmobiel huren in Den Bosch

4 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 4 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Huur een scootmobiel voor een week of langer in Den Bosch

Ben je voor een korte periode fysiek beperkt? Dan is het huren van een scootmobiel in Den Bosch een handige uitkomst. Met een scootmobiel kun je toch nog erop uit! Je kunt er ook voor kiezen om een eenvoudige en wendbare scootmobiel te huren voor binnenshuis. Veel verhuurbedrijven in Den Bosch bezorgen de scootmobiel die je huurt gewoon bij jou thuis. Wil je liever de scootmobielen die te huur zijn zelf uitproberen? Bekijk dan op Huren.nl welke verhuurder in Den Bosch zit en een showroom heeft.

Een opvouwbare of vaste scootmobiel huren?

Ga je op vakantie, en wil je een scootmobiel meenemen? Kies er dan voor om bij een van de verhuurders in Den Bosch een opvouwbare scootmobiel te huren. Een opvouwbare scootmobiel, door verhuurders ook wel demonteerbare of opklapbare scootmobiel genoemd, past gewoon in de achterbak van de auto. De meeste verhuurders bieden de scootmobiel te huur aan inclusief de WA-verzekering die je erbij nodig hebt. Soms is er een minimum huurperiode van een week of zelfs een maand. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Vind en vergelijk de verhuurders van scootmobielen in Den Bosch makkelijk en snel via Huren.nl!