Scootmobiel huren in Haarlem

4 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 4 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk slecht ter been? Huur de juiste scootmobiel in Haarlem

Het huren van een scootmobiel kan bij meerdere verhuurbedrijven in de buurt van Haarlem. Het is niet nodig om een helm te dragen, en je hoeft ook geen rijbewijs te hebben om met een scootmobiel te mogen rijden. Wel is het belangrijk dat je een WA-verzekering hebt. Gelukkig worden de meeste scootmobielen in Haarlem verhuurd inclusief verzekering. Wil je graag van te voren een paar verschillende scootmobielen uitproberen voordat je deze gaat huren? Bekijk dan via Huren.nl welk verhuurbedrijf in Haarlem een showroom heeft waar je langs kunt gaan.

Het maximumgewicht, en snelheid: vergelijk de verschillen

Er zijn veel verschillende scootmobielen te huur in Haarlem: voor ieder wat wils dus. De grote verschillen zitten hem meestal in de maximale snelheid die de scootmobiel kan behalen. Deze snelheid varieert van 6 tot 25 kilometer per uur. Ook het maximum laadgewicht varieert, ongeveer van 125 tot 225. Wil je kleine tochtjes maken? Huur dan een scootmobiel met een kleine actieradius. Wil je langere tochten achter elkaar kunnen rijden? Huur dan een scootmobiel in Haarlem met een grote actieradius (max. ongeveer 70 kilometer). Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl.