Scootmobiel huren in Utrecht

4 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 4 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Huur een scootmobiel voor een uitje in Utrecht

Tijdelijk slecht ter been maar toch op pad in Utrecht? Dat kan door een scootmobiel te huren! Ook als je aan het revalideren bent, en voor een paar maanden een scootmobiel huren wilt, kan dat! Bij de meeste verhuurders geldt: hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt per dag. Handig om rekening mee te houden! Een scootmobiel is een gemotoriseerd voertuig, maar je hebt geen helm of rijbewijs nodig. Wel moet je een WA-verzekering hebben, maar de meeste verhuurbedrijven in Utrecht verhuren de scootmobiel inclusief verzekering. Let op: soms komt dit er nog bij (soms is de huurprijs van een scootmobiel per dag, en de verzekering per maand, dus moet je eventjes rekenen voordat je echt weet wat je gaat betalen).

Alles over de verschillende scootmobielen die je kunt huren in Utrecht

Vergelijk het aanbod van scootmobielen in Utrecht en bedenk wat jouw eisen en wensen zijn. Wil je een comfortabele, zware scootmobiel die hard kan (max. 25 kilometer per uur)? Of wil je een scootmobiel die ook handig binnen te gebruiken is, en licht van gewicht is? Denk verder aan de actieradius (hoe ver kan de scootmobiel op één accu) die varieert van 15 tot 70 kilometer. Denk ook aan de veiligheid: zit er een achteruitkijkspiegel bij de huur van de scootmobiel? Geeft de verhuurder je uitgebreid uitleg? Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, vergelijk de verhuurders goed!