Scootmobiel huren in Zwolle

4 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Huur vandaag nog een scootmobiel in Zwolle

Tijdelijk slecht ter been maar toch een uitje in Zwolle? Huur een scootmobiel, dan kan je mee op pad! Ook als je aan het revalideren bent, en voor een langere periode een scootmobiel wilt huren, behoort dat tot de mogelijkheden! Bij de meeste verhuurbedrijven geldt: hoe langer de huurperiode, hoe goedkoper de huurprijs per dag wordt. Een scootmobiel is een gemotoriseerd voertuig, maar je hebt geen helm of rijbewijs nodig. Wel moet de scootmobiel een WA-verzekering hebben, maar de meeste verhuurbedrijven in Utrecht verhuren de scootmobiel inclusief verzekering. Let op: soms komt dit er nog bij en betaal je dus een beetje extra voor de verzekering.

Tijdelijk slecht ter been? Huur de juiste scootmobiel in Zwolle

Vergelijk het aanbod van scootmobielen in Zwolle en bedenk wat jouw eisen en wensen zijn. Wil je een comfortabele, zware scootmobiel die hard kan (max. 25 kilometer per uur)? Of wil je een scootmobiel die ook handig binnen te gebruiken is, en lichter is? Denk daarnaast ook aan het vergelijken van de actieradius (hoe ver kan de scootmobiel op één volgeladen accu) die varieert van 15 tot 70 kilometer. Denk ook aan de veiligheid: zit er een achteruitkijkspiegel bij de huur van de scootmobiel? Biedt de verhuurder uit Zwolle uitgebreide instructies over het gebruik van de scootmobiel? Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, vergelijk de verhuurders uit Zwolle goed!