Elektrisch bed huren

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Tijdelijk verzorging op bed nodig? Huur een elektrisch bed

Het huren van een elektrisch bed is ideaal voor thuisverzorging. Als je op bed moet liggen, maar wel graag thuis, dan is het huren van een elektrisch bed een handige uitkomst. Een elektrisch bed wordt ook wel een hoog-laagbed genoemd. Dat komt omdat dit de belangrijkste functie is van het bed, hij kan omhoog en omlaag gebracht worden met een eenvoudige druk op de knop. Dit kan de persoon helpen om in en uit het bed te komen.

Het huren van een hoog-laagbed is ook handig voor de verzorging van de persoon. De verzorgers kunnen nu eenvoudig bij het bed zonder dat ze hoeven te bukken. Op Huren.nl zijn alle verhuurbedrijven verzameld van elektrische hoog-laagbedden. Wellicht is het huren van een sta-op-stoel ook een goed idee. Dit is een speciale stoel die men helpt met zitten en opstaan. 

Wat kan een hoog-laagbed allemaal behalve omhoog en omlaag?

Een hoog-laagbed heet zo vanwege de belangrijkste functie, maar de meeste elektrische bedden die je kunt huren kunnen nog veel meer. De hoofdzijde kan omhoog, zodat de persoon op kan zitten in bed, en het voeteneind kan ook omhoog gebracht worden, zodat je niet helemaal plat hoeft te liggen. De meeste elektrische bedden zijn voorzien van een houder/handvat waaraan de persoon op bed zich omhoog kan trekken. Soms moet je dit soort accessoires los bij het elektrische bed huren. Vermeld de verhuurder niet dat dit soort extra’s erbij zitten? Neem dan eventueel contact op met de verhuurder voor duidelijkheid. Elektrische bedden die te huur zijn, zijn eenvoudig te demonteren en kunnen dus makkelijk verplaatst worden. 

Gerelateerde categorieën