Tapijtstripper huren

10 aanbieders gevonden. De prijzen variëren van € 25,- tot € 90,- en hangen af van het vermogen, de werkbreedte en de capaciteit.

Top 10 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Uitvoering elektrisch 230 V
Vermogen variërend van 1,5 tot 2,6 kW
Werkbreedte variërend van 20 tot 35 cm
Capaciteit variërend van 30 tot 100 m2/uur
Verwijder verlijmde vloerbedekking, huur een tapijtstripper

Met een tapijtstripper maak je makkelijk vloerbekleding (zoals tapijt, vinyl en linoleum) los van betonnen en houten vloeren. De meeste tapijtstrippers werken op elektriciteit en maken kleine stootbewegingen met een plat, scherp gedeelte wat je tegen de rand van het tapijt plaatst. Op deze manier kan je met de tapijtstripper het tapijt eenvoudig stoot per stoot verwijderen. Omdat het mesgedeelte slijt tijdens gebruik, hanteren veel verhuurbedrijven slijpkosten. In de meeste gevallen zijn deze kosten niet bij de standaard huurprijs inbegrepen. Vaak wordt er dus een klein bedrag bovenop de huurprijs berekend. Een tapijttrekker werkt op elektriciteit en is in vrijwel alle gevallen gewoon aan te sluiten op netstroom. Wil je handmatig tapijt strippen? Huur dan een tapijttrekker

Handige info over de verschillende soorten en maten tapijtstrippers

Eén van de verschillen tussen tapijttrekkers is het aantal slagen per minuut. Meestal ligt het aantal slagen per minuut rond de vijfduizend. Het vermogen loopt sterk uiteen, en ligt tussen de 1500 tot 2600 Watt. Er zijn handmodellen; deze zijn wat kleiner. De meest verhuurde tapijtstrippers zijn strippers op wielen. Deze tapijtstrippers zijn vaak groter. De werkbreedte, het mesgedeelte, van tapijttrekkers die je kunt huren varieert van 20 tot 35 centimeter. Hoe meer tapijt je moet verwijderen, hoe breder de tapijttrekker mag zijn die je huurt. Want hoe groter het mesblad, hoe meer tapijt je in één keer kan strippen. 

Let op: houd rekening met hoekjes en smalle stukken tapijt bij het uitkiezen van tapijttrekkers op basis van werkbreedte. Zorg dat je een tapijttrekker huurt die overal bij kan. Hoe groot is de ruimte die je wilt ontdoen van tapijt, linoleum of eventueel dakleer? (Niet alle tapijttrekkers kunnen overigens dakleer verwijderen.) Huur afhankelijk hiervan een tapijttrekker met een kleine (30 m2 per uur) tot grote (100 m2 per uur) capaciteit. Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel de juiste tapijttrekker via Huren.nl!