Douchecabine binnen huren

Top 3 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
13,-
23,-
28,-
Per weekend
26,-
46,-
57,-
Per week
91,-
162,-
199,-

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


1,0

Vanwege badkamerverbouwing hebben wij een nooddouche gehuurd. Door zeer ondeskundige montage is een forse waterschade ontstaan. Zelfs na reparatie was het niet opgelost. Doucheservice verwijst ons naar mijn eigen verzekeraar die afwijst op grond van ondeugdelijke montage. Ik heb mij weer gemeld bij Doucheservice, maar die laten niet meer van zich horen. Schandalig! Het is een zeer onvolwassen bedrijf. Doe het niet. Zoek een andere! Lees meer

Gehuurd:

Douchecabine binnen

op 19-08-2022

29-09-2022
In alle luxe binnen douchen, met een gehuurde douchecabine voor binnen!

Een douchecabine voor binnen is ideaal tijdens een verbouwing, renovatie of verhuizing. De nooddouche is makkelijk aan te sluiten, is waterdicht en van zeer hoge kwaliteit. Het premium design zorgt er niet alleen voor dat het zeer netjes oogt, maar is ook uiterst hygiënisch door het gebruik van hoogwaardig materiaal. Opzoek naar een douchecabine voor een evenement of bouwterrein kijk dan eens bij de mobiele douchecabine.

Wat biedt een douchecabine voor binnen?

Het meegeleverde watermanagementsysteem zorgt ervoor dat het water niet alleen warm, maar ook schoon wordt doorgevoerd. Verder zorgt het watermanagementsysteem ervoor, dat het gebruikte douchewater eenvoudig wordt afgevoerd naar de afvoerput. Door al deze pluspunten, is de douchecabine voor binnen, een grote stap vooruit in vergelijking met een mobiele douchecabine die wordt gebruikt in de bouw. Dit komt mede door het uitgebreide watermanagementsysteem, de 100% waterdichtheid en de hygiënische aspecten. Bekijk en vergelijk verhuurders van een douchecabine voor binnen via Huren.nl.