Mobiele douchecabine huren

5 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 56,- tot € 82,- per week en hangt af van de afmetingen, uitvoering en geleverde service. (huuradvies)

Top 5 verhuurbedrijven

  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
10,-
13,-
14,-
Per weekend
19,-
25,-
28,-
Per week
68,-
88,-
99,-

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 1,2 tot 2,5 m
Breedte variërend van 1 tot 1,2 m
Hoogte variërend van 2,25 tot 2,5 m
Gewicht variërend van 70 tot 115 kg

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Beoordeling van aanbieders
9.4
9.6
10
Breedte
79 cm
79 cm
79 cm
Hoogte
198 cm
198 cm
198 cm
Gewicht
55 kg
55 kg
55 kg

Recente huuraanvragen

Mobiele douche in Bleiswijk

voor 6 dagen bij Mijn Nooddouche / Huur een Keuken

08-04-2024

Mobiele douche in Bleiswijk

voor 3 weken en 6 dagen bij Mijn Nooddouche / Huur een Keuken

02-04-2024

Mobiele douche in Bleiswijk

voor 3 dagen bij Mijn Nooddouche / Huur een Keuken

18-03-2024

Privacy douche - inclusief montage en levering in Hapert

voor 1 week en 1 dag bij Douche Simpel B.V.

22-02-2024

Recente reserveringen

Privacy douche - inclusief montage en levering in Hapert

voor 2 weken en 4 dagen bij Douche Simpel B.V.

Afgelopen dinsdag om 14:51

Privacy douche - inclusief montage en levering in Hapert

voor 1 week en 4 dagen bij Douche Simpel B.V.

10-04-2024

Privacy douche - inclusief montage en levering in Hapert

voor 5 dagen bij Douche Simpel B.V.

23-02-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Nooddouche gehuurd i.v.m. badkamer renovatie. Prettig contact, snelle en goede service, zeer nette douche. Zeker een aanrader.

Gehuurd:

Mobiele douchecabine

op 01-02-2024

15-02-2024


10

Zowel bouwdroger als nooddouche gehuurd vanwege badkamerverbouwing. Snel geregeld, goede service, deskundig advies en perfect werkende apparatuur. En dat ook nog gunstig geprijst. Kortom, aanrader!

Gehuurd:

Mobiele douchecabine

op 02-01-2024

04-02-2024
Verbouwing, evenement of festival? Huur een mobiele douche!

Ga je je badkamer verbouwen? Dan is de kans groot dat je een tijdje geen gebruik kan maken van je eigen badkamer. Het huren van een mobiele douchecabine kan dan een uitkomst bieden. Je kunt een mobiele douche natuurlijk ook huren voor in de bouw of voor evenementen en festivals. Heb je ook een toilet nodig? Huur dan een toiletcabine of een toiletwagen. Let op! Voor een mobiele douche is toevoer van water en stroom nodig.

Kenmerken van een mobiele douchecabine

Verhuurders bieden verschillende douchecabines aan. Zo komen sommige cabines inclusief een eigen boiler en moeten andere douchecabines aangesloten worden op een warmwaterkraan. Ook zijn sommige douches voorzien van verwarming en verlichting. Dit zijn dus zaken waar je op kunt letten tijdens het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven. Ga bovendien na wat de minimale huurperiode is en of het bezorgen, plaatsen en ophalen van de cabine(s) bij de huurprijs inbegrepen zit. Ben je op zoek naar een douchecabine die binnen geplaatst kan worden? Kijk dan hier!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Waarvoor kan ik een mobiele douchecabine huren?
Je kunt een tijdelijke douchecabine voor veel verschillende doeleinden huren. Ga je binnenkort verbouwen en wil je toch lekker thuis kunnen douchen? Ben je tijdelijk minder valide en is douche op de begane grond handiger? Of organiseer je een evenement zoals een sportdag of een festival? In dat soort gevallen is een mobiele douchecabine huren een perfecte oplossing. Douchecabines zijn makkelijk te huren en worden geïnstalleerd door het verhuurbedrijf. Zo kun je overal genieten van een warme of koude douche!
Hoe kan ik een mobiele douchecabine huren?
Een nooddouche huren is eenvoudig. Vergelijk de verhuurders en de douchecabines en vind de douchecabine die het beste bij je past. Vervolgens kun je vaak online een offerte aanvragen. Bij enkele verhuurders kun de reservering ook direct telefonisch plaatsen. Geef bij de offerte aanvraag aan wanneer je die douchecabine wilt huren en waar en hoelaat de cabine geleverd moet worden.
Welke soorten douchecabines zijn er te huur?
Er zijn twee verschillende soorten douchecabines te huur. Zo zijn er douchecabines voor binnen die op locatie in elkaar gezet moeten worden en er zijn mobiele douchecabines te huur. De douchecabines die in elkaar gezet moeten worden kunnen overal geplaatst worden. Of je de cabine nou buiten of op zolder wilt plaatsen, de opbouw cabines kunnen overal geplaatst worden. De vaste mobiele douchecabines zijn voornamelijk bedoeld voor buiten die snel verplaatst moeten kunnen worden, bijvoorbeeld voor evenementen. De douchecabines leveren op verschillende manieren warm water. Zo zijn er cabines die aangesloten zijn op de vaste leidingen voor koud en warm water en er zijn douchecabines met een ketel die het koude water eerst verwarmt. Ook zijn sommige douches voorzien van verwarming en verlichting. Bekijk en vergelijk de douchecabine verhuur bij jou in de buurt en vind de beste deal!
Hoe ver van te voren dien ik een mobiele nooddouche te huren?
Hoe ver van te voren je de douchecabine dient te reserveren verschilt per verhuurder en het seizoen. Door de evenementen is mobiele douchecabine verhuur zeer populair in de lente- en zomermaanden. We willen je daarom ook adviseren vroegtijdig je reservering te plaatsen. Zo weet je zeker dat de verhuurder een douchecabine beschikbaar heeft.
Kan ik zowel zakelijk als particulier een mobiele douchecabine huren?
Bij een groot deel van de verhuurder kun je zowel zakelijk als particulier een douchecabine huren. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen particuliere of zakelijke klanten. Als zakelijke huurder heb je vaak de mogelijkheid om de douchecabine op factuurbasis te huren. Houdt bij het vergelijken rekening mee of de prijzen die je vergelijkt inclusief of exclusief BTW zijn, afhankelijk van of jij particulier of zakelijk wilt huren.
Hoe groot zijn de douchecabines?
Veel van de douchecabines verschillen in grootte. De lengte varieert van 1,2 tot 2,5 meter, de breedte varieert van 1 tot 1,2 meter en hoogte varieert van 2,25 tot 2,5 meter. Naast de afmetingen verschillen de douchecabines in gewicht. Het gewicht ligt tussen 70 en 115 kg.
Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?
Of er kosten verbonden zijn aan het annuleren hangt af van welk moment je wilt annuleren. Op tijd annuleren is in veel gevallen kosteloos, vaak dien je dit een aantal dagen tot een week voor je reservering te doen. Dit kan echter afwijken per verhuurder, controleer dus goed de annuleringsvoorwaarden van de verhuurder waar je de douchecabine wilt huren.
Is er een minimale huurperiode bij mobiele douchecabine verhuur?
De huurperiode van een douchecabine is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een dag tot één week. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Wanneer dit niet staat aangegeven adviseren wij je om contact op te nemen met het verhuurbedrijf om de minimale huurperiode te controleren.

Levering

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een douchecabine?
In de meeste gemeenten heb je geen vergunning nodig om de tijdelijke douchecabine te plaatsen. Wanneer je de douchecabine op gemeentelijk terrein wilt plaatsen, is het echter wel van belang om vooraf na te gaan of er een vergunning nodig is. Wanneer je de douchecabine op je eigen terrein wilt plaatsen, is er geen vergunning nodig.
Dien ik aanwezig te zijn bij de levering?
Ja er dient iemand aanwezig te zijn om te vertellen waar de douchecabine moet staan. Zorg ervoor dat de gewenste locatie vrijgemaakt is voordat de installateur de douchecabine komt brengen. De installateur bevestigt de water toe- en afvoer en geeft je een instructie voordat hij weg gaat.
Waar kan ik de mobiele douchecabine laten plaatsen?
De mobiele douchecabines kun je alleen op de begane grond plaatsen, binnen of buiten. Voor het aansluiten van de douchecabine hebben de verhuurders alleen warm en/of koud water nodig. De douchecabine zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje of op een kraan. Bij douchecabines met een mobiele boiler heb je alleen koud water nodig. Bedenk bij de plaatsing goed of er een water toe- en afvoer is. De verhuurder zorgt voor water toe- en afvoer pijpen en monteert deze. Weet je niet waar je de douchecabine het beste kunt plaatsen? Dan willen we je adviseren om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Samen met de verhuurder kun je een geschikte plek kiezen.
Wat kan ik verwachten tijdens de levering?
De verhuurder belt aan en vraagt waar de douchecabine moet te komen staan. Terwijl jij verder gaat met je bezigheden, plaatst de installateur de cabine en installeert hij alle waterleidingen. Na de installatie geeft de verhuurder een duidelijke uitleg.

Gebruik

Zijn de douches voorzien van warm water?
De douchecabines zijn standaard niet voorzien van warm water. Natuurlijk kunnen de douchecabines wel op verschillende manieren voorzien worden van warm water. Zo kan de verhuurder de douchecabine aansluiten op bestaande leidingen, een cv ketel of een click systeem op een (keuken)kraan. Bekijk alle bedrijven met een douchecabine te huur en vind de douche die het beste bij jou past.
Waar gaat het afvalwater heen?
Het water kan op verschillende manieren worden afgevoerd. Zo kun je het water in een putje laten lopen of het water met behulp van een pomp naar een wastafel of wasmachine afvoer pompen.
Als ik de tijdelijke douchecabine langer nodig heb dan gepland, kan de huurperiode dan verlengd worden?
Of je de huurperiode kunt verlengen hangt af van de beschikbaarheid van de nooddouche en van de voorwaarden van het verhuurbedrijf. In veel gevallen is het mogelijk om de huurperiode te verlengen mits dit voor een bepaalde tijd wordt gevraagd. Informeer bij jou verhuurbedrijf naar de mogelijkheden.