Mobiele douchecabine huren

Badkamer verbouwen? Huur een mobiele douche

Ga je je badkamer verbouwen? Dan is de kans groot dat je een tijdje geen gebruik kan maken van je eigen badkamer. Het huren van sanitair biedt op zo’n ogenblik uitkomst. Ook in de bouw kan het erg handig zijn om een douchecabine te plaatsen op locatie. Wil je een douchecabine die verwarmd is en voorzien van verlichting? Vergelijk de verhuurbedrijven dan op Huren.nl op aanbod. Veel douchecabines die te huur zijn hebben een instelbare temperatuurregeling .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

van het douchewater. Houd er rekening mee dat er toevoer van water en stroom nodig is! Let op: vaak is er een minimumhuurperiode van 1 week.

Handige tips en weetjes voor het huren van een douchecabine

Wist je dat je ook een mobiele douchecabine kunt huren voor binnen? De meeste mensen denken dat mobiele douchecabines per se buiten moeten staan, maar dit is vaak zo op bouwterreinen en als je de badkamer gaat verbouwen, kan het zijn dat je een volledige mobiele badkamer huren wilt die dan in de (voor)tuin komt te staan, maar er zijn ook mobiele douchecabines te huur die je binnen kunt gebruiken. Dit type douchecabine is niet overal te huur. Erg handig als je tijdelijk niet in staat bent om trap te lopen maar wel gewoon thuis lekker wilt kunnen douchen. Een douchecabine huren kan dus als professional in de bouw, voor op festivals en evenementen, maar ook als particulier bij verbouwingen, ziekte of welke andere reden dan ook.

Kenmerken en varianten van Mobiele douchecabine

Lengte variërend van 1,20 tot 2,46 m
Breedte variërend van 1,00 tot 1,20 m
Hoogte variërend van 2,35 tot 2,48 m
Gewicht variërend van 70 tot 115 kg
Stroom 220 v