Vacuüm hijsunit glas huren

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Onze monteurs hadden op een klus in Rotterdam snel een Vacuüm hijsunit nodig en dit werd super snel geregeld door een hele vriendelijke medewerker van Jansen Materialen. Dankjewel voor je snelle handelen en je hulp , dit wordt zeer gewaardeerd. als we in jullie regio iets nodig zijn qua materialen dan melden we ons. Lees meer

Gehuurd:

Vacuüm hijsunit glas

op 05-10-2023

05-10-2023
Glas plaatsen zonder beschadiging? Huur een vacuüm hijsunit

Vacuüm hijsgereedschap is ideaal voor het makkelijk plaatsen en monteren van glas, zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadiging. Een vacuüm hijsunit, ook wel een glaszuiger genoemd, bevestig je in de meeste gevallen aan een kraan. Wil je glas plaatsen op moeilijk bereikbare plekken? Misschien is het huren van een glasrobot dan een beter idee!

Zijn er verschillende glaszuigers te huur?

Ja, verhuurbedrijven bieden verschillende glaszuigers aan. Zo heb je compacte glaszuigers en meer veelzijdige glaszuigers. De compacte variant kun je gemakkelijk achterin je auto vervoeren. Door de stevige beugels is deze glaszuiger veilig en heb je genoeg houvast. De meer veelzijdige glaszuiger beschikt over afneembare verlengkokers en zuignappen, zodat je met verschillende glasformaten kunt werken. Door de ophangarm waarover het apparaat beschikt, kun je glas onder balkons plaatsen en is de glaszuiger bovendien kantelbaar. Glaszuigers beschikken over het algemeen over een oplaadbare accu en een alarm dat afgaat als de accu bijna leeg is of als het vacuümniveau van de zuignappen te laag is.