Recente huuraanvragen

Presentatieset met TV in Tilburg

voor 1 week en 19 uur bij DirectSound

05-06-2024
Alles over de verhuur van hoofdtelefoons

Er zijn veel redenen waarom jij een hoofdtelefoon wil huren. Het grootste voordeel van het huren van een koptelefoon als je deze maar tijdelijk nodig hebt, is het feit dat je voor relatief heel weinig geld een hoofdtelefoon kunt huren van zeer goede kwaliteit. Dit kan erg van belang zijn als je je bijvoorbeeld in een ruimte bevindt waar veel luide muziek klinkt, dan moet je alsnog goed kunnen horen wat er in de koptelefoon afgespeeld wordt. Dit soort situaties doen zich bijvoorbeeld voor op een muziekfeest waar je als DJ aan het draaien bent, maar kan ook zijn als je als geluidstechnicus op een evenement werkzaam bent. Als je een hoofdtelefoon gaat huren is het handig om de verhuurbedrijven en het aanbod op het gebied van koptelefoons te vergelijken. Immers – vergelijken is besparen! Vergelijk de hoofdtelefoons zelf door te kijken naar de specificaties. Wat is bijvoorbeeld het frequentiebereik? Zit er een volumeknop op de koptelefoon zelf en zit er een limiter in? Moet je de koptelefoon lang ophouden? Denk dan aan het gewicht en draagcomfort – allemaal handige punten om de verhuurders en het aanbod mee te vergelijken.

Goed om te weten als je een microfoon gaat huren

Waarvoor heb jij een microfoon nodig? Misschien wel omdat je bezig bent met het organiseren van een evenement, beurs of gelegenheid op je werk waar er meerdere personen speeches gaan geven. Dan kan het erg handig zijn om een microfoon te huren, eventueel in combinatie met speakerset, zodat iedereen aanwezig op de locatie de spreker goed kan horen. Je kunt ervoor kiezen om de spreker te laten staan, maar dan is het wel handig om een statief te huren voor de microfoon. Er zijn ook katheders te huur met ingebouwd microfoontje. Andere redenen waarvoor je een microfoon zou kunnen huren is natuurlijk de muzikale reden! Misschien ben je zelf een zanger en heb je een gig waar je je eigen spullen mee naartoe moet nemen, of verwacht je een bandje in jouw horecagelegenheid of feest en wil je graag dat er goede apparatuur klaarstaat voor de band? Ook in dit geval kun je een of meerdere microfoons huren. Voor theatervoorstellingen, maar ook voor presentaties zou je ook een microfoon kunnen huren in de vorm van een headset!

Handige informatie over verhuur van microfoons en koptelefoons

Op Huren.nl kun je de verhuurbedrijven van zowel verschillende microfoons zoals revers microfoons, draadloze microfoons, of hele spraaksets (inclusief speakers) vinden. Vergelijk de verhuurbedrijven op je gemak. Ook van hoofdtelefoons vind je de verhuurbedrijven op een rijtje. Kies je voor een draadloze koptelefoon of toch een hoofdtelefoon met kabel? Let er in het laatste geval trouwens wel op dat de kabel lang genoeg is voor voldoende bewegingsvrijheid. Vergeet niet eventueel accessoires en andere benodigdheden te huren, zoals statieven voor de microfoons, speakers en de nodige kabels en versterkers.