Gimbal huren

Top 5 verhuurbedrijven

Makkelijk een gimbal huren via Huren.nl

Een gimbal huren om een film, documentaire of een reclame op te nemen? Dan ben je hier bij Huren.nl aan het juiste adress. Om prachtige vloeiende beelden te schieten heb je nou eenmaal een gimbal nodig. Maar natuurlijk heeft niet iedereen een complete gimbal tot zijn beschikking. Hierbij kan het huren van een gimbal uitkomst bieden. Via Huren.nl vind je snel en eenvoudig alle gimbal verhuur bij jou in de buurt. Hierboven hebben we alle bedrijven met een gimbal verzameld. Zo kun je de verhuurders makkelijk vergelijken op prijs, afstand en beoordelingen. Bekijk alle gimbal verhuur en vind de verhuurder en de gimbal die het beste bij je past.

Dit is waar je op moet letten als een gimbal gaat huren

Het kiezen van de juiste gimbal kan lastig zijn. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste gimbal geven we je graag wat advies. Wanneer je een gimbal wilt huren, dan kun je op de volgende punten letten.

Gewicht camera

Het gewicht van je camera is niet geheel onbelangrijk. Het is namelijk zo dat niet elke gimbal hetzelfde gewicht kan dragen. Bij de gimbal staat vaak vermeld hoe zwaar de camera mag zijn. Er zijn professionele gimbals te huur, deze zijn geschikt voor grote spiegelreflexcamera’s en kunnen tot wel 4 kg dragen. Houd er rekening mee dat zware camera’s met een zoomlens moeilijker zijn om in balans te houden. Er zijn ook gimbals te huur voor compacte actiecamera’s en smartphones.

Bevestiging

De meeste camera's zijn met behulp van een 1 / 4 en 3 / 8 inch schroefaansluiting te bevestigen. Check van te voren of jouw camera een schroefaansluiting heeft en hoeveel inch de aansluiting is. Gebruik je een grote lens? Ga dan op zoek naar een gimbal die een lensondersteuning biedt. Er zijn enkele gimbals die namelijk over een lensmontageklem beschikken. Een smartphone gimbal is eenvoudig te bevestigen met klemmen.

Totaal gewicht van de camera + de gimbal

Heel leuk, een gigantische camera en een grote gimbal. Maar vergeet niet dat de combinatie van de camera en de gimbal soms erg veel weegt. Een gimbal hoeft niet veel te wegen. De meeste gimbals wegen tussen de 1 en 3 kg. Smartphone gimbals wegen vaak 0,5 kg. Bekijk altijd het totaalgewicht van jouw camera + de gimbal. Zo kun je zelf inschatten of je het totaalgewicht makkelijk kunt vasthouden.

Vergelijk de verhuurders

We hopen dat je met de bovenstaande tips de juiste gimbal kunt kiezen. Weet je nog niet helemaal zeker welke gimbal je moet huren? Dan kun je eenvoudig met een van de verhuurders contact op nemen. Bij vragen staan de verhuurders je graag te woord. Vergelijk de verhuurders op de afstand, beoordelingen en totaalprijs. Wil je de gimbal voor een week huren? Kijk dan naar de totaalprijs van een week. Er zijn namelijk meerdere verhuurders die een staffelkorting hanteren. Neem ook even de algemene voorwaarde door. In de algemene voorwaarde vind je belangrijke zaken terug zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en de voorwaarde omtrent de borg. Een gimbal huren doe je makkelijk en snel bij Huren.nl!