Renovatietoilet huren

3 aanbieders gevonden. De tankinhoud en het model van een portable toilet kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Hou hier dus rekening mee!

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Tankinhoud variërend van 12 tot 160 l
Lengte variërend van 0,6 tot 0,75 m
Breedte variërend van 0,5 tot 0,65 m
Hoogte variërend van 0,5 tot 0,7 m
Eigen gewicht variërend van 3,6 tot 15 kg

Recente reserveringen

Mulitank Dixi in Papendrecht

voor 3 dagen bij Dixi Sanitary Services

20-04-2024
Tijdelijk een wc binnen plaatsen? Huur een renovatietoilet

Het huren van een renovatietoilet, ook wel portable toilet genoemd, is ideaal voor een werklocatie binnen, waar (nog) geen riolering aanwezig is. Je kunt de verrijdbare wc in een lege (toilet)ruimte zetten, bijvoorbeeld in een gebouw dat gerenoveerd wordt. Je kunt het renoavtietoilet altijd verplaatsen door het schroefdeksel onder de toiletbril af te sluiten. Voor tijdelijk gebruik in huis, voor op de bouwplaats of in de schaftkeet: een portable wc is makkelijk en snel te huren via Huren.nl.

Het renovatie-toilet: het meest gehuurde sanitair tijdens renovaties

Het portable toilet wordt door veel verhuurders ook wel renovatie-toilet genoemd. Dat is, omdat het verrijdbare toilet vaak wordt gehuurd bij renovatieprojecten. Wil je een renovatietoilet voor een langere periode huren? Informeer dan bij de verhuurders of zij het toilet ook komen legen voor je. Niet alle verhuurders doen dit! Het legen van het toilet kan extra kosten. De tankinhoud varieert van 12 tot 160 liter en het eigen gewicht van het toilet varieert van 3,5 tot 15 kilogram. Een alternatief voor het portable toilet is het huren van een toiletcabine. Dit is een afgesloten toilet, maar niet makkelijk te verplaatsen of zomaar in een huis te zetten.