Renovatietoilet huren

4 aanbieders gevonden. De tankinhoud en het model van een portable toilet kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Hou hier dus rekening mee!

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Tankinhoud variërend van 12 tot 160 l
Lengte variërend van 0,6 tot 0,75 m
Breedte variërend van 0,5 tot 0,65 m
Hoogte variërend van 0,5 tot 0,7 m
Eigen gewicht variërend van 3,6 tot 15 kg

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


1,0

Waar zullen we beginnen... Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het dus vaak ook.. -5 sterren is al te veel van het goede voor dit bedrijf. Levering op de afgesproken datum heeft niet plaats gevonden. Na veel bellen uiteindelijk een dag later een mobiel toilet geleverd gekregen. Helaas wel noodgedwongen elders moeten overnachten omdat wij op dat moment al niet meer de beschikking hadden over een toilet in huis. De coulance die wij van Toiletmaat.nl ontvingen was € 6,05 omdat het toilet later werd geleverd en werd ons verteld doorToiletmaat.nl "de aannemer moet ook niet eerder beginnen als dat het toilet is geleverd. Je gooit tenslotte ook geen oude schoenen weg als je nog geen nieuwe hebt..... en de mooiste uitspraak was: wat verwacht u nu eigenlijk voor dat geld. De huur van het mobiele toilet is al niet duur". Voor de oplettende lezer de kosten voor 6 weken huur is € 270,-. Voordat wij € 6,05 retour hadden op de rekening waren wij veel telefoontjes en heel veel discussie verder. Wekelijkse reiniging van het toilet betekent niet 1x per 7 dagen (week) maar ergens in de week nadat het toilet geplaatst is. Het kan dus ook zomaar 12 dagen duren voordat reiniging wordt ingepland. Hou er dan ook rekening mee dat inplannen van reiniging niet automatisch betekent dat dit ook daadwerkelijk plaats vindt. Van de 6 weken huur heeft er 2 keer op de afgesproken dag reiniging van het toilet plaats gevonden. Het kan namelijk zo zijn dat na inplannen niet wordt doorgegeven aan de chauffeur ofwel de chauffeur had geen tijd maar het kan ook zijn dat de chauffeur het gewoon druk had die dag en dan op een ander moment onaangekondigd voor de deur staat. Let wel, normaal gesproken weet je niet van te voren wanneer er iemand langs komt om te reinigen. Wij hadden een speciale regeling hiervoor getroffen met de medewerkers van Toiletmaat.nl, een enorme service was dat! In totaal is het toilet 3 keer gereinigd.... Dit bedrijf is niet klantvriendelijk en wil iedereen afraden om iets te huren/bestellen bij Toiletmaat.nl Het zegt eigenlijk al genoeg dat een Google review niet mogelijk is. Ik ga ervan uit dat deze review zal worden verwijderd door Toiletmaat.nl en zal daarom deze review op zoveel mogelijk plekken neerzetten zodat een ander er niet in trapt. Lees meer

Gehuurd:

Renovatietoilet

op 16-01-2023

02-03-2023
Tijdelijk een wc binnen plaatsen? Huur een renovatietoilet

Het huren van een renovatietoilet, ook wel portable toilet genoemd, is ideaal voor een werklocatie binnen, waar (nog) geen riolering aanwezig is. Je kunt de verrijdbare wc in een lege (toilet)ruimte zetten, bijvoorbeeld in een gebouw dat gerenoveerd wordt. Je kunt het renoavtietoilet altijd verplaatsen door het schroefdeksel onder de toiletbril af te sluiten. Voor tijdelijk gebruik in huis, voor op de bouwplaats of in de schaftkeet: een portable wc is makkelijk en snel te huren via Huren.nl.

Het renovatie-toilet: het meest gehuurde sanitair tijdens renovaties

Het portable toilet wordt door veel verhuurders ook wel renovatie-toilet genoemd. Dat is, omdat het verrijdbare toilet vaak wordt gehuurd bij renovatieprojecten. Wil je een renovatietoilet voor een langere periode huren? Informeer dan bij de verhuurders of zij het toilet ook komen legen voor je. Niet alle verhuurders doen dit! Het legen van het toilet kan extra kosten. De tankinhoud varieert van 12 tot 160 liter en het eigen gewicht van het toilet varieert van 3,5 tot 15 kilogram. Een alternatief voor het portable toilet is het huren van een toiletcabine. Dit is een afgesloten toilet, maar niet makkelijk te verplaatsen of zomaar in een huis te zetten.