Roterende verreiker huren

7 aanbieders gevonden. De hefhoogte, reikweidte en hefvermogen kunnen verschillen, waardoor de prijzen van € 250,- tot € 510,- lopen.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hefhoogte variërend van 9.0 tot 24.6 m
Reikwijdte variërend van 11.5 tot 27.2 m
Hefvermogen variërend van 1.500 tot 5.000 kg
Draaicirkel variërend van 3.9 tot 7.14 m
Eigen gewicht variërend van 3.000 tot 23.986 kg
Effectief verticaal transporteren met een roterende verreiker

Een roterende verreiker huren is ideaal als je hefwerkzaamheden moet verrichten op moeilijk bereikbare plekken. Het bovendeel van de roterende verreiker kan 360 graden draaien, wat de machine geschikt maakt voor bouw- en constructiewerk. De machine kan vrijwel overal geplaatst worden; ook op plekken met een oneffen grond. De meeste verhuurbedrijven verhuren roterende verreikers inclusief de benodigde lepels. Extra hulpstukken zoals hefarmen, vast jib of jib met lier zijn vaak optioneel te huur.

Welke roterende verreiker huren?

De roterende verreiker zijn erg wendbaar, door de roterende functie kunnen ze zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen werken. In tegenstelling tot ruwterrein heftrucks kunnen verreikers beter manoeuvreren op ruw en oneffen terrein. Daarbij heeft een verreiker meer reikwijdte dan een heftruck. De krachtige machines hebben een hefvermogen variërend van 1.500 tot 5.000 kg. Bedenk voordat je de roterende verreiker huurt welk materiaal of goederen je wilt verplaatsen. Uiteraard is de maximale hefhoogte ook van groot belang, deze varieert van 9.0 tot 24.6 meter.

De meeste roterende verreikers worden aangedreven door een dieselmotor en zijn daardoor niet geschikt voor intern gebruik. Wanneer de verreiker niet hoeft te roteren tijdens de klus, kan je ook kiezen voor een starre verreiker. Deze flexibele verreiker is perfect om in te zetten tijdens het op- en afbouwen van een evenement op ongelijk terrein.

Roterende verreiker huren met of zonder machinist?

Wanneer je zelf niet beschikt over de juiste certificaten is het bij sommige verhuurbedrijven mogelijk om de roterende verreiker te huren inclusief gediplomeerd personeel. De machinist leidt de hefwerkzaamheden in goede banen. Informeer het verhuurbedrijf naar keuze naar de verschillende mogelijkheden en opties.