Vind jouw beste huurdeal

Ruw terrein heftruck huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 139,-

Van Keulen Heftrucks logo

Snelste service in omstreken!

Emmeloord

LW Rent logo

Wij verhuren alleen materieel van de topmerken.

Klazienaveen
v.a. 224,-

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 182,-

Themmen Heftrucks en Hoogwerkers logo

Themmen Heftrucks is de Linde verhuur specialist

Leeuwarden
v.a. 254,-

Vogelzang Tent & Horecaverhuur logo

Verhuur van tenten, horecabenodigdheden en meer.

Donkerbroek
v.a. 151,-

Hoogwerkservice logo

Specialist in hoogwerkers, liften en kranen

Meerdere vestigingen
v.a. 151,-

Hendrikse Verhuur BV logo

Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd!

Ede
v.a. 91,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

De betrouwbare offroad heftruck voor ruwterrein

Ruw-terrein vorkheftruck worden zowel verhuurt met 2- als 4-wiel aandrijving. De krachtige heftruck wordt gehuurd voor het heffen en verplaatsen van zware lasten op een ruwe ondergrond. Dankzij de speciale ruwterrein banden kunnen de diesel heftrucks zelfs de ruigste terrein aan. Ideaal om te huren voor bouwplaatsen en evenementen op onverhard terrein. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd.

Redenen om een heftruck voor ruwterrein te huren

Een ruwterrein heftruck rijdt met gemak door modder, gras en andere ruwe terreinen. De stabiel gebouwde heftruck heeft een groot hefvermogen. Het verplaatsen, laden en lossen van een zware lading is dan ook bij uitstek geschikt voor dit krachtige werkpaard. De machine wordt dan ook veel gehuurd bij nieuwbouwprojecten waar de ondergrond vaak oneffen is. Als je op zoek bent naar een heftruck die op ruw terrein goed blijft presteren, dan is het huren van een ruw terrein heftruck een goede keuze. Een ruwterrein heftruck is krachtiger vergeleken met een elektrisch aangedreven heftruck. De ruwterrein vorkheftruck is op zijn beurt niet geschikt voor werkzaamheden in gesloten ruimte. Dit komt omdat de dieselheftruck schadelijke uitlaatgassen uitstoot, waardoor het wettelijk verboden is om met de heftruck in (half) gesloten ruimte te werken.

Varianten van ruw terrein heftrucks

De ruw terrein heftruck rijdt op diesel. Het hefvermogen varieert per heftruck en ligt tussen de 2.500 en 13.600. Afhankelijk van wat je wilt gaan laden, lossen of verplaatsen kun je een heftruck huren die dat gewicht aan kan. De hefhoogte van de ruw terrein heftruck is ook in verschillende hoogtes te huur. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een heftruck te huren met een hefhoogte van 370 cm. Maar je kunt er ook voor kiezen om er één te huren van 700 cm. De banden van een heftruck zijn over het algemeen luchtbanden en de doorrijhoogte van de ruw terrein heftruck is vaak rond de 2 meter.

Denk aan gepast vervoer wanneer je zelf de transport regelt voor de vorkheftruck. Huur je een relatief lichte heftruck dan volstaat vaak een machinetransporter. Huur je een zware ruw terrein heftruck wellicht is een semi dieplader dan een betere keuze. Twijfel je over het juiste model heftruck of het gepaste vervoer, vraag het verhuurbedrijf dan om meer informatie.

Kenmerken en varianten

  • Hefvermogen variërend tussen 3.000 tot 13.600 kg
  • Gewicht variërend tussen 4.040 tot 16.900 kg
  • Brandstof diesel
  • Doorrijhoogte variërend tussen 200 tot 285 cm
  • Hefhoogte variërend tussen 3.7 tot 7 m