Starre verreiker huren

12 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 96,- tot € 325,- en hangt af van de maximale werkhoogte en het hefvermogen.

Top 12 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hefhoogte variërend van 4.14 tot 20.6 m
Reikwijdte variërend van 2.29 tot 18 m
Hefvermogen variërend van 800 tot 25.000 kg
Draaicirkel variërend van 2.61 tot 7.22 m
Eigen gewicht variërend van 2.270 tot 32.500 kg
De multifunctionele verreiker voor ruwterrein

Een starre verreiker is een multifunctioneel hulpmiddel als je werkzaamheden op hoogte te verrichten hebt. Dankzij de vierwielaandrijving kan de verreiker op ruwterrein goed manoeuvreren. Verreikers kunnen voor zowel horizontaal als verticaal transport worden ingezet. Op de uitschuifbare arm kunnen verschillende hulpstukken worden bevestigd, zoals: grijparmen, hefarmen, werkkooien, vaste jib of jib met lier, etc. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je één of verschillende hulpstukken huren.

Welke verreiker is het beste om te huren?

Een starre verreiker heeft, anders dan een roterende verreiker, geen roterende functie. Dit maakt de machine perfect om in te zetten in situaties waar een heftruck te kort schiet. De machine is erg flexibel en kan op moeilijk begaanbare plaatsen ingezet worden, bijvoorbeeld tijdens het op- en afbouwen van een evenement op oneffen terrein. De meeste starre verreikers worden standaard geleverd met lepel, om pallet te verplaatsen. Optioneel kan je verschillende accessoires erbij huren. Voordat je een verreiker huurt is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Wat is de maximale werkhoogte? Verreiker die op deze pagina te vinden zijn variëren in hefhoogte van 4.14 tot 20.6 meter. Daarnaast is het maximale hefvermogen van groot belang. Afhankelijk van het soort vracht wat vervoerd moet worden kan je kiezen voor een verreiker met een hefvermogen van 800 tot wel 25.000 kg. Erg veel variatie dus. Infomeer het verhuurbedrijf naar keuze over de verschillende mogelijkheden zodat de verreiker optimaal kan worden ingezet.

Starre verreiker huren met of zonder machinist?

Bij sommige verhuurbedrijven die starre verreiker verhuren is het mogelijk om de machine inclusief ervaren machinist te huren. Deze vakbekwame bestuurder beschikt over de juiste certificaat en verzorgt de hijswerkzaamheden. Wanneer je als bedrijf een starre verreiker wilt huren en je zelf machinisten in dienst hebt, kan het zijn dat je moet aantonen dat je over de geldige certificaten beschikt. Werken met verreikers kan uiteraard risico’s met zich meebrengen. Werk nooit bij te veel wind of een te onregelmatige ondergrond. Daarnaast is het belangrijk dat de bestuurder voldoende vertrouwd is met het werken met een hoogwerker.