Koelbuffet huren

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 70 tot 200 cm
Hoogte variërend van 65 tot 100 cm
Diepte variërend van 50 tot 75 cm
Temperatuur instelbaar van 2 tot 10 °C

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Supersnel geregeld en precies waar we naar op zoek waren. Enorm goede service. Helemaal perfect. Het koelbuffet maakte het feest van onze zoon helemaal af. Wij zijn hier ontzettend blij mee geweest. Een aanrader!

Gehuurd:

Koelbuffet

op 17-06-2023

16-07-2023
Het koelbuffet: een bar en koelkast in één!

Je kunt een koelbuffet huren als je ergens een extra bar wilt opbouwen en je veel drank en/of etenswaren hebt die je gekoeld wilt serveren. Denk aan evenementen, feestjes of als tijdelijke oplossing bij de verbouwing van een horecagelegenheid. De meeste koelbuffetten hebben een werkbalk, twee koelkasten en een flessennest. In het flessennest passen acht wijnflessen, frisdrankflessen of flessen sterke drank. Erg handig als je je gasten snel drankjes wilt serveren. Om te zorgen dat je gekoelde drankjes ook koud blijven, kun je trouwens ook nadenken over het huren van een ijsblokjesmachine. Een koelbuffet huren kan bij verschillende verhuurbedrijven. Op Huren.nl kun je deze verhuurders met elkaar vergelijken op basis van prijs, locatie en beoordelingen.

Verschillende koelbuffetten

Tussen de koelbuffetten bestaan een aantal verschillen. Zo bieden sommige verhuurbedrijven koelbuffetten aan van RVS met bijvoorbeeld een glazen deur. Andere verhuurders bieden koelbuffetten aan op wieltjes, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Wil je een koelbuffet huren inclusief drank en glaswerk? In een aantal gevallen is dit mogelijk, dus let hier op tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Mocht je een themafeestje geven waardoor je gebonden bent aan een bepaalde kleur, dan is het goed om te weten dat sommige verhuurbedrijven verschillende kleuren koelbuffetten aanbieden. Alle koelbuffetten moeten aangesloten worden op een stroompunt en de temperatuur van de buffetten is zelf in te stellen (van 2 tot 10 graden). Passen niet al je flessen in het koelbuffet? Geen probleem. Huur er een flessenkoelkast bij. Hierin kun je de overige drankflessen kwijt.

Tip: Maak je feest compleet door je eigen bier te tappen en huur een biertap. Enjoy!