Alles over het huren van transportvoertuigen

Als je een festival of ander evenement organiseert waarbij je lange afstanden moet afleggen over het terrein, kan het handig zijn om transportvoertuigen te huren. Hierbij kun je denken aan het huren van quads, golfkarren of gators. Deze drie transportvoertuigen zijn ideaal om te gebruiken op buitenterreinen, maar zijn binnen ook zeker inzetbaar. Als je van plan bent om voor een binnen-evenement of bijvoorbeeld op Schiphol of in een magazijn of opslag een transportvoertuig te huren, bekijk dan welk verhuurbedrijf gators of golfkarren verhuurt die op elektriciteit rijden. Op deze manier heb je namelijk geen last van uitlaatgassen binnen het gebouw.

Verschillende soorten transportvoertuigen die je kunt huren

Een ander transportvoertuig wat vaak gehuurd wordt, op evenementen, maar ook voor de landbouw, is de tractor. Voordeel hiervan is dat je geen rijbewijs nodig hebt. Let wel op: je mag niet altijd zomaar met gators en golfkarren of quads de weg op: zorg dat je toestemming hebt als dit nodig is (in dit geval kan het zijn dat een rijbewijs nodig is). Zolang je op privéterrein blijft is er meestal geen punt. Met een quad en golfkar kun je ideaal personen vervoeren, met een tractor en gator kun je grote en kleine spullen handig vervoeren. Bekijk bij de verhuurbedrijven ook of er eventueel aanhangwagens voor de gator/tractor te huur is, zodat je nog sneller alle goederen kunt vervoeren.

Transportvoertuig huren voor het vervoer van personen

Vaak worden er golfkarren of quads gehuurd voor het vervoer van vips. Ook artiesten op een festival of sporters op een sportevenement kun je snel en veilig van A naar B vervoeren. Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven verzameld waarbij je terechtkunt voor het huren van transportvoertuigen zoals tractors, site carriers/gators, golfkarren en quads. Natuurlijk kun je deze laatste ook huren als pleziervoertuig. Vind op Huren.nl het verhuurbedrijf wat bij jou past en bij jou of bij het terrein van het evenement in de buurt zit.