Jetski huren

  • Vergelijk 5 aanbieders
  • Reserveren

Top 5 verhuurbedrijven

Jetski verhuur

Een dagje vol adrenaline en plezier beleef je met een jetski. Jetski’s zijn op verschillende plaatsen in Nederland te huren. Het is handig om te weten wat voor opties er hiervoor zijn. Daarom zetten wij de verhuurders van jetski’s per locatie in Nederland voor je op een rij!

Tips voor het huren van een jetski

Als je een jetski huurt zijn er nog wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Over het algemeen heb je voor het huren van een jetski geen vaarbewijs nodig, omdat dit meestal op zee gebeurt, maar er zijn uitzonderingen op de regel. Als met een gehuurde jetski door een haven moet varen, bijvoorbeeld, is het vaak wel verplicht een vaarbewijs te hebben. Informeer dus van te voren goed wat de voorwaarden van het verhuurbedrijf van de jetski’s zijn. Dit geld ook voor de minimumleeftijd die de verhuurder vaststelt, dit kan namelijk ook verschillen. Zo kun je bij sommige bedrijven al als je 16 jaar bent een jetski huren en is dit bij anderen 18 jaar. Denk er ook aan dat je passende kleding meeneemt als je een jetski huurt. Er zijn niet altijd specifieke eisen, maar het is handig om zwemkleding mee te nemen. Wel is een zwemvest wettelijk verplicht, deze kun je bij het verhuurbedrijf krijgen.

Onzeker over varen met een jetski? Volg een cursus!

Een jetski kan behoorlijk hard gaan. Als je nog nooit eerder een jetski hebt gehuurd vind je het misschien fijn om eerst nog even wat meer instructie te krijgen om dan het meeste uit het vaartuig te kunnen halen. Bij veel verhuurders van jetski’s kan je hier een cursus of korte les voor volgen. Dit kun je alleen, of met een groep volgen. Dit kan ook leuk zijn voor een dagje uit, want je bent bezig met jetskiën en je krijgt tegelijkertijd instructie zodat je veilig op weg kan.

Gerelateerde categorieën