Solex huren in Utrecht

6 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 25,- tot € 35,-, afhankelijk van de huurvorm (zelf rijden/verzorgde toer).

Top 6 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Verhuurbedrijven van solexen in en om Utrecht

Los van het feit dat Utrecht een prachtige stad is om doorheen te tuffen met een solex, is het ook maar tien minuutjes of zelfs minder rijden, of je zit al in de natuur. Tussen de weilanden met schapen en koeien kun je heerlijk genieten van het uitzicht vanaf je solex. Utrecht heeft meerdere verhuurmogelijkheden als het neerkomt op het huren van solexen. Je hebt verhuurders vlakbij Utrecht, Bunnik, Zeist, IJsselstein, Maarssen en meer. De solex werd in Frankrijk tussen 1946 en 1988 gemaakt, en is echt een toonbeeld van de jaren’60. Daarom kun je bij veel verhuurbedrijven van solexen in de buurt van Utrecht ook echte leren jassen en kappen lenen/huren om aan te trekken tijdens jullie solextocht. Zo maak je het historische, nostalgische gevoel helemaal af.
Wist je dat veel verhuurbedrijven niet alleen solexen verhuren, maar ook solexen verhuren in combinatie met leuke arrangementen? Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een heerlijke picknick onderweg of lunch of barbecue achteraf. Ook organiseren verhuurders van solexen arrangementen waarbij je een leuk spel kunt doen, zoals boerengolf, pitch & put, speurtochten, en nog veel meer. Vind makkelijk en snel de verhuurbedrijven van solexen in de buurt van Utrecht op Huren.nl!