DAF huren

Top 6 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Een dagje oer-Hollands toeren met een een gehuurde DAF!

Je kent ze vast nog wel, de DAF 33 Variomatic (ook wel de auto met het pientere pookje genoemd). Dit Hollandse autootje uit de jaren 60 was de eerste auto met een automatische versnelling waardoor je achteruit even snel kan als vooruit. Via Huren.nl kun je nu uitkomen bij verhuurbedrijven die deze klassieke DAF te huur aanbieden! Houdt er wel rekening mee dat de meeste dafjes alleen worden verhuurd als onderdeel van een arrangement, dus los een dagje huren is vaak niet mogelijk. Een DAF huren is een prima activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

De mogelijkheden bij een dagje DAF rijden

Veel verhuurbedrijven bieden naast het rijden in een klassieke DAF nog meer mogelijkheden. Zo kun je vaak verschillende extra's bijboeken zoals; een picknickmand, stops voor koffie, thee en gebak tijdens de reis en eventueel een aanvullend programma bijboeken.

Belangrijk om te weten bij het huren van een DAF

De DAF is natuurlijk niet zomaar een auto. Van deze klassieker zijn niet veel modellen meer beschikbaar. Daarom worden er bij de verhuurbedrijven bepaalde veiligheidsvoorwaarden ingesteld bij de huur van een DAF. Zo hanteren veel verhuurbedrijven bijvoorbeeld een minimale leeftijd. Deze leeftijd ligt ongeveer rond de 24 jaar. Hiernaast dient de bestuurder vaak een minimaal aantal jaren te beschikken over een rijbewijs. Deze ligt ongeveer rond de 3 jaar. Tot slot is het handig om altijd even na te gaan bij het verhuurbedrijf welke veiligheidsvoorwaarden zij precies hanteren, om onduidelijkheden te voorkomen. Bekijk en vergelijk de verhuurbedrijven van een DAF via Huren.nl