Golfkar huren

2 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven op basis van het aantal zitplaatsen, de uitrusting en de uitvoering van de golfkarren.

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 2 tot 14 personen
Aandrijving electromotor of benzine motor
Eenvoudig goederen en personen vervoeren met een golfkar

Een golfkar is een compacte, mobiele wagen waarmee je makkelijk over verschillende terreinen kunt rijden. Daarnaast is de golfkar perfect om te huren wanneer je lichte goederen of personen wilt vervoeren. Golfkarren worden dan ook veel gehuurd voor zowel binnen- als buitenevenementen. Daarnaast fungeert de golfkar als opvallende blikvanger. Je kunt namelijk vaak je reclame-uitingen, zoals sponsoren of eigen merknaam, tonen op de golfkar.

Verschillende soorten golfkarren te huur

Er zijn golfkarren te huur waarin twee personen kunnen zitten, maar ook golfkarren met 4, 6 of zelfs 14 zitplaatsen. Deze laatste golfkar is er een met 6 zitplaatsen in combinatie met een golfkaraanhanger met plaats voor 8 personen. Er zijn ook golfkarren met extra grote laadbak (en trekhaak) te huur. Deze off-road golfkarretjes zijn vaak voorzien van speciale banden, ontworpen voor ruig terrein. Sommige verhuurbedrijven verhuren een speciale EHBO-golfkar. Deze mobiele ambulance is ideaal om te huren op de grotere evenementen. De golfkar is dankzij het kleine formaat razendsnel te verplaatsen naar een gewenste locatie. Een golfkar is vaak zowel te huur met elektromotor als benzinemotor.

Voordelen van het huren van een golfkar

Een golfkaar is ideaal om in te zetten als shuttledienst van de parkeerplaats naar de entree van het evenement of bij het opbouwen van uw evenement. Golfwagens zijn makkelijk te besturen. De elektrische golfkar hoor je bijna niet tijdens het rijden, is makkelijk in te parkeren en is daarnaast milieuvriendelijk. Wanneer je op de openbare weg wilt rijden, dient de golfkar een kenteken te hebben. Sommige verhuurbedrijven bieden deze golfkarren ook te huur aan. Uiteraard is een geldig rijbewijs een vereiste wanneer je op de openbare weg wilt rijden. Een golfwagen is vaak te huur per dag, per week of voor een langere periode naar keuze.

Wanneer je zelf niet beschikt over geschikt transport om de golfkar(ren) te vervoeren is er gelukkig geen nood. Sommige verhuurbedrijven bieden namelijk een handige haal- en brengservice aan. Zij verzorgen dan het transport van de golfkar naar een gewenste locatie.

Gerelateerde categorieën