Gator huren

2 aanbieders gevonden. Het laadvermogen en de uitvoering verschillen, waardoor de prijzen variëren van € 63,- tot € 63,-.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aandrijving diesel, benzine of elektrisch
Laadcapaciteit variërend tot 600 kg
Snel op locatie met een gehuurde gator

Een gator is een voertuig waarmee zowel personen als goederen verplaatst kunnen worden. Gators, ook wel site carriers genoemd, zijn ideaal voor grote terreinen. Denk bijvoorbeeld aan bouw- of festivalterreinen en vlieg- en sportvelden. Wil je gereedschappen verplaatsen die te zwaar zijn om te tillen? Huur dan een gator! Wil je alleen mensen vervoeren, dan is het huren van een golfkar ook een goede optie. Op deze pagina vind je de verhuurders van gators in de door jou gewenste omgeving.

Welke gators zijn er te huur?

Gators kunnen rijden op benzine, diesel of elektriciteit en rijden ongeveer 40 tot 55 kilometer per uur. De meeste gators bieden twee zitplekken en een laadbak waarin materiaal vervoerd kan worden. Soms kan deze laadbak gekiept worden, zodat je los materiaal zoals grond of zand makkelijk kunt lossen. In een enkel geval is het mogelijk om een 4-zits gator te huren. Wil je veel materiaal vervoeren? Bij sommige verhuurbedrijven is het mogelijk om een kleine “gator”-aanhanger te huren. Om je gasten veilig te vervoeren, zijn de meeste gators uitgevoerd met een rolbeugel. Mocht de gator omvallen, dan zijn bestuurder en bijrijder beschermt. Let op! Het kan zijn dat de trekhaak van de gator niet bij de huur inbegrepen is. Deze kun je er eventueel bij huren.

Belangrijke informatie

Gators huur je in de meeste gevallen per dag, maar bij enkele verhuurders moet je de gators voor minimaal twee dagen afnemen. Voordat je gaat huren is het slim om vast te stellen wat voor een soort banden je nodig hebt. Sommige gators hebben namelijk ruw terreinbanden, maar gators kunnen ook over een andere type band beschikken. Bij het huren van een gator kan het zijn dat er een minimum leeftijd van 16 jaar wordt gehanteerd, waarbij een geldig rijbewijs noodzakelijk is. Wil je een chauffeur inhuren? Informeer dan naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Tip: Er zijn ook speciale gators te huur, zoals ambulance en brandweer gators. Zo is de juiste hulp snel ter plaatse.

Gerelateerde categorieën