Motorstalling huren

6 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 35,- tot € 35,-, afhankelijk van de grootte (m³) en de geleverde service.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Stal je motor veilig en droog. Huur een motorstalling!

Het is natuurlijk fijn om bij mooi weer je motor te pakken en heerlijk te toeren. In de winter is het weer daar helaas lang niet altijd goed genoeg voor. Dan is het slim om je motor ergens te stallen waar deze droog en veilig staat. Heb je hier zelf geen ruimte hoor? Geen probleem! Een motorstalling kun je namelijk gewoon huren. Dit kan voor een korte periode, maar ook voor een half jaar of een jaar. Bovendien kun je er vaak voor kiezen om je motor bij het stallingsbedrijf gelijk een onderhoudsbeurt te geven. Zo zijn jij en je motor er weer helemaal klaar voor als de zomer begint. Heb je naast een motorstalling ook een opslagruimte nodig voor andere spullen? Kijk dan eens naar opslagruimtes. Op deze pagina vind je een overzicht van de verhuurbedrijven van motorstallingen in de door jou gekozen omgeving.

Hoe werkt het huren van een motorstalling?

Het huren van een motorstalling is vrij eenvoudig. Door heel Nederland zijn motorstallingen te huur. In de meeste gevallen vind je dus een geschikte stalling in of in de buurt van je eigen woonplaats. De grootte van de opslagplaats en de mogelijke huurperiodes verschillen per verhuurder. Soms is het alleen mogelijk om een winterstalling te huren, maar sommige verhuurbedrijven verhuren ook stallingen voor het hele jaar. Of je nou kiest voor een stalling waarin meerdere motoren opgeslagen worden of gaat voor een privéstalling, je motor staat altijd veilig. De stallingen worden namelijk goed beveiligd. Wil je extra ruimte voor jouw motor? Dan kun je er ook voor kiezen om een autostalling te huren. Een motorstalling huur je vaak per maand en is altijd toegankelijk voor jou. Heb je je motor na de afgesproken deadline nog niet opgehaald, dan worden er kosten per dag bijgeschreven.

Gerelateerde categorieën