Stobbenfrees huren in Hilversum

7 aanbieders gevonden. De huurprijs voor een stobbenfrees varieert van € 70,- tot € 148,- per dag, afhankelijk van het vermogen.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Een stobbenfrees huren in Hilversum

Wil je een boomstronk of een aantal wortels eenvoudig stuk krijgen in of nabij Hilversum? Dan is het huren van een stobbenfrees ideaal. Bovenaan deze pagina vind en vergelijk je alle verhuurders in de buurt van Hilversum met een stobbenfrees te huur. Zo vind je makkelijk de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte.

Dit is wat je moet weten over stobbenfrees verhuur

Een stobbenfrees, ook wel eens een boomstronkhakselaar genoemd heeft beitels op de frees. Hiermee kan de stobbenfrees de boomstronk verpulveren. Als je een stobbenfrees gaat huren om een bepaalde stronk te vernietigen dan is het handig dat je stobbenfrees huurt met de juiste afmeting. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo moet je op de werkhoogte letten, de maximale hoogte is vaak 55 centimeter. Daarnaast moet je op de werkdiepte letten, de werkdiepte is vaak rond de 40 centimeter. De meeste stobbenfrezen werken op benzine, maar de aandrijving kan verschillen. Er zijn namelijk ook boomstronk hakselaars die hydraulisch of elektrisch werken. Let op: wist je dat de meeste verhuurders extra kosten rekenen voor bijvoorbeeld het slijpen, bezorgen of voor de brandstof? Bij enkele verhuurders zijn deze bijkomende kosten verrekend is de huurprijs. Laatste tip: denk om je eigen veiligheid. Je werkt met een luidruchtig apparaat met vlijmscherpe messen. Denk er dus aan om beschermende schoenen, een veiligheidsbril, handschoenen en gehoorbescherming te dragen. Vergelijk nu makkelijk en snel alle stobbenfrees verhuurbedrijven in de buurt van Hilversum bij Huren.nl.