Wafelbakijzer huren

1 aanbieder gevonden. De prijs van een wafelbakijzer varieert van € 50,- tot € 50,-, afhankelijk van de uitvoering en het model.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Zelf Brusselse wafels maken: huur een wafelijzer

Het is iets typisch Belgisch: warme wafels. Ze zijn knapperig van buiten en zacht van binnen met een laagje poedersuiker en warme kersen of, waarom ook niet, een bolletje ijs en warme chocoladesaus. Loopt nu ook het water bij jou in de mond? Bak je eigen wafels! Je kunt een wafelijzer huren bij veelverschillende verhuurbedrijven. Ook voor een feestje of als je een kraampje hebt met wafels en een ijzer tekort komt, biedt het huren van een wafelbakijzer uitkomst. De wafelijzers werken op elektriciteit, Denk eraan dat je een stroompunt in de buurt moet hebben. Afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid en grootte van de wafels die je wilt bakken kun je een keuze maken.

Waar moet je nog meer aan denken als je een wafelijzer gaat huren?

Als je voor een feest bij jou thuis een wafelbakijzer wilt huren, dan heb je genoeg aan een relatief klein ijzer dat bijvoorbeeld twee wafels per keer bakt. Ben je van plan om op een markt te gaan staan met een wafelijzer die je wilt huren, dan kun je kiezen voor een groter ijzer met plek voor vier wafels per keer. Je kunt zelf voor het beslag zorgen, maar enkele verhuurbedrijven bieden ook beslag aan tegen een meerprijs. Denk bij het huren van een wafelbakijzer ook aan eventuele extra’s zoals een bain-marie voor het warm houden van de kersen of chocoladesaus.