Lasapparaat huren

4 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 18,- tot € 46,- en hangt af van het vermogen en het type aandrijving.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aandrijving hydraulisch of elektrisch
Vermogen variërend van 80 tot 600 Ampère
Gewicht variërend van 2,9 tot 1.190 kg
Huur een lasapparaat voor lichte en zware werkzaamheden

Op Huren.nl vind je de verhuurders van lasapparaten op stroom, op gas en op diesel. Huur je een lasapparaat die op gas werkt? Dan is het ook zaak om een gevulde gastank te huren. In veel gevallen kun je een gastank huren bij dezelfde verhuurders als van het lasapparaat zelf. Een lasapparaat kun je huren om laswerkzaamheden mee te verrichten aan bijvoorbeeld auto’s, trailers, vrachtwagens en andere lichte constructies. Voor het zwaardere werk kun je een heavy duty lasapparaat huren, zoals voor werkzaamheden aan pijpleidingen, bruggen en scheepsbouw.

Verschillende aandrijvingen en sterktes van het lasapparaat

Er worden lasapparaten verhuurd met drie verschillende aandrijvingen. Allereerst kun je een lasapparaat op stroom huren. Elektrische lasapparaten voor licht werk kun je gewoon aansluiten op netstroom. Voor zwaarder werk huur je een elektrisch lasapparaat dat op 380V of 400V werkt. Ten tweede kun je kiezen voor het huren van een lasapparaat op diesel en ten derde op gas. Houd er rekening mee dat het vaak zo is dat je zelf voor de brandstof moet zorgen. Lasapparaten wegen tussen de 3 en 2.000 kilogram. Veel zwaardere modellen worden geleverd met onderstel op wielen, zodat je het apparaat makkelijk kunt verrijden en vaak zelfs kunt koppelen aan een trekhaak. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf.

Lasapparaat huren? Denk ook aan accessoires en veiligheid

Als je een lasapparaat gaat huren omdat je laswerkzaamheden moet verrichten, kan het zijn dat je nog meer spullen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan lasdraad, lashandschoenen en lastangen. Vaak zijn deze producten te huur/te koop bij de verhuurder van lasapparaten. Bekijk of het verhuurbedrijf pakketten aanbiedt. Een belangrijk aspect dat komt kijken bij het huren van een lasapparaat is de veiligheid. Het is belangrijk om te checken of het verhuurbedrijf erkend is en of het lasapparaat wat je gaat huren gekeurd en gecertificeerd is. Denk ook aan je eigen veiligheid en huur een lashelm als je deze niet zelf hebt.

Gerelateerde categorieën