Watertank huren

2 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 13,- tot € 28,-, afhankelijk van de inhoud en uitvoering (met of zonder pomp).

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuurders van watertanks op Huren.nl

Heeft jouw bedrijf een opdracht gekregen om te werken op een plek waar geen directe watervoorziening is? Dan kun je bij Huren.nl terecht om een geschikt verhuurbedrijf te vinden waar je een watercontainer kunt huren. Watertanks zijn te huur vanaf ongeveer honderd liter, maar je kunt ook bij sommige verhuurbedrijven terecht om een watertank te huren van meer dan tienduizend liter. Let op: niet alle watercontainers die je kunt huren zijn geschikt voor drinkwater. Voor welk doeleinde je ook een watertank wilt huren, via Huren.nl vind je het juiste verhuurbedrijf bij jou in de buurt.

Handige informatie over het huren van watertanks

Wist je dat je bij veel verhuurbedrijven ook terecht kunt voor het huren van een watertank inclusief een pomp? Een hydrofoorpomp of waterpomp is een mechanisme dat zorgt voor een verhoogde druk in het water in de watertank. Dit principe wordt ook gebruikt in huizen en appartementencomplexen, wat ervoor zorgt dat meerdere mensen tegelijk water kunnen gebruiken en er dan genoeg druk op de watertank staat dat er water uit de kraan komt. Het kan dus erg handig en voordelig zijn om een watertank te huren die al voorzien is van een hydrofoorpomp. Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven verzameld die watertanks met of zonder hydrofoorpomp verhuren. Ben je op zoek naar een watertank die je kunt huren bij jou in de buurt? Huren.nl heeft een handig foefje waarmee je snel kunt uitvinden welk verhuurbedrijf het meest bij jou in de buurt zit. Vul je postcode of stad in, en zie gelijk welke verhuurders bij jou om de hoek blijken te zijn!