Stortkoker huren

10 aanbieders gevonden. De prijzen van een stortkoker hangen af van de werklengte en de diameter en variëren van € 3,- tot € 39,-.

Top 10 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte losse delen variërend van 100 tot 110 cm
Diameter variërend van 40 tot 50 cm
Renovatie op hoogte, huur stortkokers

Stortkoker worden gehuurd om afval veilig en gecontroleerd af te voeren van één of meerdere verdiepingen. Het eenvoudig te monteren systeem zorgt er voor dat afval direct in een container gestort kan worden. Stortkokers zijn modulair op te bouwen. Afhankelijk van de hoogte van de werkplaats huur je een x aantal stortkokerdelen. Op deze pagina zijn de verschillende verhuurbedrijven van kunststof stortkokers verzameld.

Verschillende maatvoeringen stortkokers

De meeste verhuurbedrijven bieden een compleet pakket aam inclusief accessoires voor de stortkoker. Zoals een ophangbeugel voor montage, raambevestiging, module voor zij invoer, etc. Er zijn stortkokers te huur die geluiddempend zijn. Dit kan van pas komen als je van te voren weet dat je veel zwaar materiaal zoals puin, tegels en hout wilt transporteren door de stortkoker. Zorg er in ieder geval voor dat het gewicht van het puin niet zwaarder is dan 5 kg. Tenzij anders is aangegeven. De vulbreedte van stortkokers kan verschillen per verhuurbedrijf van 40 tot 50 cm. De lengte van de losse modulaire stortkokerdelen is over het algemeen 1 meter. Sommige verhuurbedrijven bieden echter afwijkende maten aan.

Het opbouwen van de stortkoker

Stortkokers zijn eenvoudig op te zetten. De trechtervormige kokers schuiven door hun vorm eenvoudig in elkaar. De losse delen zijn vaak met een kettingsysteem extra beveiligd. Dit kettingsysteem zorgt ervoor dat de koker in een verschillende hoeken geplaatst kan worden. Op deze manier valt het puin op een juiste manier naar beneden en kan de koker verschillende locaties, zoals een container, gemakkelijk bereiken.

Zorg voor de juiste afwikkeling van puin

Met enkel stortkokers ben je er vaak nog niet. Het vuil moet ergens heen. Bedenk daarom ook aan de afwikkeling van het puin, bijvoorbeeld door een afvalcontainer te huren. Afhankelijk van het soort materiaal wat door de kokers wordt getransporteerd is er een passende afvalcontainer te huur. Een groot voordeel van het huren van een container is dat je zelf geen omkijken meer hebt naar het puin of afval. Is de container vol dan haalt het verhuurbedrijf de container op.