Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Alles volgens afspraak. De rijplaten waren prima en goed geholpen met het op- af laden. Zeer vriendelijk geholpen. Zeer goede prijs-kwaliteit.

Gehuurd:

Rijplaten

op 30-01-2024

31-01-2024


9,0

Heb diesel verwarming 47 Kw gehuurd met stofafzuiging, dit voor de baklucht van de oliebollen te verlagen. Ik ben zeer tevreden over de hulp en de relatieve scherpe prijs. Ook het verbruik was maar 11 liter diesel voor 1 nacht gebruik van 18 uur tot 5 uur snachts.

Gehuurd:

Kabelbeschermer

op 01-12-2023

02-01-2024
Verhuur van watertanks, watermeters en overige bouwplaatsinrichting

Naast bouwplaatsinrichting die te huur is zoals hekwerken, aansluitkasten en schaftwagens, kun je ook denken aan inrichting zoals watertanks, een watermeterput en bijvoorbeeld een watertankwagen. Zonder water kunnen mensen niet leven. We moeten water drinken, maar we hebben het ook hard nodig bij de bouw. Zorg er dus voor dat je te alle tijde genoeg water aanwezig hebt op een bouwterrein. Door het huren van een watertank of watertankwagen hoef je nooit verlegen te zitten om water. Op Huren.nl vind je verschillende verhuurbedrijven van dit soort overige bouwinrichting. Je kunt bijvoorbeeld op locatie zoeken zodat je snel en gemakkelijk vindt welk verhuurbedrijf van de het product op het gebied van bouwinrichting jij nodig hebt bij jou in de buurt zit!