Kinderkleding huren

7 aanbieders gevonden. Kinderkleding verschilt in kwaliteit, maat en uitvoering, waardoor de prijzen van € 9,- tot € 15,- lopen.

Top 7 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Over de verhuur van kinderkleding

Heeft jouw koter een verkleedfeestje? Dan kun je verkleedkleding voor kinderen huren bij verschillende verhuurbedrijven. Kinderkleding voor carnaval en andere gelegenheden zijn te huur bij verschillende verhuurbedrijven in Nederland. Het handige aan het huren van verkleedkleren/kostuum voor uw kind, is dat je je zelf niet uit de naad hoeft te werken om een derderangs leeuwenkostuum bij elkaar te naaien, maar dat je gewoon de kinderkleding kunt huren en na het feestje weer terug kunt brengen. Natuurlijk kun je ook verkleedkleding kopen, maar wat nou als het volgende feestje daar is en je kind wil wel eens anders verkleed? Zonde van het geld dus. Als je verkleedkleding voor je kindje huurt ben je vaak goedkoper uit en heeft je kind er nog meer plezier van ook.

Meer info over het huren van verkleedkleding voor kinderen

Wat is er allemaal mogelijk? Eigenlijk alles. Tegenwoordig hebben verhuurbedrijven een onuitputtelijke voorraad aan verkleedkleding voor kinderen. Kinderkleding huren is het leukste om er een echt moment van te maken. Samen met je kind zoeken tussen de kledingrekken of op de website van het verhuurbedrijf van kinderkleding wat je hier via Huren.nl kunt vinden. Wil je dochtertje als echte prinses, of misschien wel als een bekend figuur uit een tekenfilm? En je zoontje, wil die als stoere cowboy, of als een echte klassieker zoals Zorro of Spiderman? Ook griezelkostuums voor Halloween of een themafeestje zijn te huur bij verhuurbedrijven die kinderkleding verhuren. Ook voor de echte kleintjes zijn er schattige verkleedkleertjes te huur. Verkleed je peutertje in een bijenkostuum of als lieveheersbeestje, en hul je kleuter in een schattig berenpak of laat hem transformeren in een echte brandweerman.

Gerelateerde categorieën