Recent beoordeelde verhuurbedrijven in Rotterdam


10

Het unicorn springkussen was he-le-maal geweldig voor de 4e verjaardag van mijn dochter. Heel erg bedankt voor het opzetten en weer afbouwen.

Gehuurd:

Springkussen open 22-04-2024


10

De kinderen hebben heel erg genoten van het leuke springkussen met een glijbaan. Er werd goed meegedacht over het leveren en ophalen van het springkussen. Zeker een aanrader.

Gehuurd:

Springkussen open

op 16-03-2024

25-03-2024
Huur een springkussen in en rondom Rotterdam

Rotterdam is natuurlijk bekend vanwege haar functie als Havenstad. De haven in Rotterdam is niet alleen de grootste van Europa, maar ook de belangrijkste. Daarbij behoort het tot een van de grootste en belangrijkste havens van de wereld. In Rotterdam zelf en in de omgeving kun je ook springkussens huren. Dus ook in bijvoorbeeld Spijkernisse, Overschie, Vlaardingen of Ridderkerk. Leuk als je een kinderfeestje hebt of als je een jubileum hebt te vieren. Kinderen zullen zich prima vermaken op deze klim- en glijattractie. Misschien heb je wel een feestje in Rotterdam-Noord of in de Maashaven en wil je daarvoor een luchtkussen huren. Of misschien wil je een springkussen huren voor een opening in bijvoorbeeld Overschie of Kralingen-Crooswijk. Op Huren.nl vind je in de omgeving van Rotterdam verhuurbedrijven voor het huren van spring- en luchtkussens. Ook in een plaats er om heen, zoals in Ridderkerk, Spijkernisse of Krimpen aan de IJssel kun je eenvoudig een springkussen huren. Ook zit je hier goed als je in bijvoorbeeld Delfshaven of Nieuwekerk aan de IJssel een luchtkussen wilt huren.