Shooting combo springkussen

1 aanbieder gevonden. Huurprijzen zijn afhankelijk van het formaat en het thema van het kussen en variëren van € 180,- tot € 180,-.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 5,5 tot 10,1 m
Breedte variërend van 3,8 to 4,5 m
Hoogte variërend van 5,0 tot 6,7 m
Vermogen (van blower) variërend van 2.200 tot 3.300 W
Eigen gewicht variërend van 145 tot 230 kg
Aantal personen variërend van maximaal 10 tot 15 personen
Een shooting combo springkussen: springen en schieten in één!

Tijd voor een feestje? Of wil je de kinderen bezig houden op het langverwachte familiefeest? Huur dan nu een shooting combo springkussen. Met dit unieke springkussen kun je niet alleen springen en klauteren, maar ook schieten op targets. In het zogenoemde shooting combo springkussen zijn twee op luchtdruk werkende kanonnen aanwezig, waarmee je ballen door de targets kan schieten. Het shooting combo springkussen is daardoor een feestje op zich, waarmee je alle aanwezige kinderen de hele dag tevreden kunt houden. De shooting combo springkussens zijn te huur in een aantal verschillende thema’s, denk hierbij aan een echt piratenschip, een western of jungle thema. Ga je binnenkort een shooting combo springkussen huren? Lees dan hieronder verder waar je op moet letten voordat je een shooting combo springkussen gaat huren.

Waar moet je op letten bij het huren van een shooting combo springkussen?

Een shooting combo springkussen huren? Denk aan de volgende aandachtspunten. Denk aan de minimale beschikbare oppervlakte voor het plaatsen van het springkussen, er moet namelijk nog twee meter rondom het springkussen aan extra ruimte beschikbaar zijn. Daarnaast moet de aanwezige stroomvoorziening voldoende vermogen kunnen leveren, en afhankelijk van het type springkussen tot wel 3.300 W aan kunnen. Mocht je zelf geen verlengkabel of kabelhaspel hebben, dan kan deze vaak tegen een meerprijs meegeleverd worden door het verhuurbedrijf. Voor het huren van een shooting combo springkussen kun je gebruik maken van verschillende services, denk hierbij aan het laten bezorgen en het laten op- en afbouwen. Er moet bij het gebruiken van het springkussen altijd één meerderjarige aanwezig zijn, dit kan ook vaak worden ingehuurd bij het verhuurbedrijf. Liever iets anders huren? Kijk dan eens bij andere springkussens of stormbanen.