Lees hier alles over de verhuur van netwerkapparatuur

Huren.nl gebruikt het woord ‘netwerkapparatuur’ als verzamelnaam voor alles wat je helpt met het toegang verkrijgen van een netwerk, of dit nu een intern netwerk is tussen verschillende computers, of het grote netwerk genaamd het internet. Op deze pagina van Huren.nl vind je allerlei verschillende soorten netwerkapparatuur die je kunt huren. Vaak worden dit soort apparaten gehuurd als je bijvoorbeeld tijdelijk voor je bedrijf een groter netwerk nodig hebt. Ben je bezig aan een project op locatie, en heb je voor een paar weken of maanden internet nodig en een intern netwerk op deze locatie, dan kan het vaak goedkoper zijn om de nodige netwerkapparatuur te huren dan duur aan te schaffen. Huren.nl helpt je graag met het vinden van de juiste netwerkapparatuur, en natuurlijk ook met het vinden van het juiste verhuurbedrijf. Vergelijken is besparen, en huren is goedkoper dan kopen, dus Huren.nl helpt jou graag met het vergelijken en vinden van verhuurbedrijven. Handig he?

Overal internet? Netwerkapparatuur huren was nog nooit zo makkelijk

Of je nu voor thuis of voor op het werk op zoek bent naar netwerkapparatuur, op Huren.nl vind je alles op een rijtje. Laten we beginnen bij de modem. De modem huur je als je een vertaler nodig hebt van het internetsignaal naar leesbaar internet wat via een kabel naar de router gaat. Heb je geen router, en heb je er tijdelijk eentje nodig? Dan kun je een router huren om het internetsignaal draadloos te maken. Er zijn tegenwoordig overigens ook modems te huur die modem en router in een zijn: ze vertalen het internetsignaal naar leesbaar internet voor je computer, en je kunt het vanaf je laptop, tablet en telefoon ook nog gelijk draadloos ontvangen. Ben je op een locatie waar er geen internet is, dan kun je een dongel huren. Deze dongel ontvangt 3G internet, en door de dongel door middel van de USB-poort aan je computer of laptop te klikken, heb je gelijk internet. De dongel huur je vaak inclusief een bepaalde hoeveelheid internet, of het verhuurbedrijf verrekent achteraf het internet dat je gebruikt hebt. In kleinere vorm kun je ook een simkaart huren: handig voor informatiebronnen op tablets, die gebruik moeten maken van het internet.

Huur de juiste netwerkapparatuur voor je interne netwerk

Als laatste zijn daar nog de netwerkapparaten die je kunt huren als je een intern netwerk wil maken. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een switch of hub, als je verschillende computers intern aan elkaar wil linken. Dit kan handig zijn op bedrijven en kantoren, maar ook thuis, bijvoorbeeld als je een mulitplayer game wil spelen met meerdere computers tegelijk. Ook apparatuur als servers, storage en back-upschijven zijn eenvoudig te huur via een van de verhuurbedrijven die je hier op Huren.nl op een rijtje kan vinden.