Huur virtual reality en zet een stap in een andere wereld

Virtual reality ook wel virtuele realiteit genoemd is hot, en dat is natuurlijk niet zomaar, de VR technologie is de afgelopen jaren snel verbeterd. Hierdoor komen er steeds meer mensen mee in aanraking. Met behulp van virtual reality waan je jezelf in een compleet andere wereld. Tegenwoordig wordt virtual reality voor van alles gebruikt. Virtual reality wordt voornamelijk gebruikt voor spannende, leuke of enge games, maar naast virtual reality gaming kan het ook gebruikt worden voor films, video’s of productpresentaties. Laat jezelf, vrienden, collega’s of gasten omver blazen met een gehuurde virtual reality bril en accessoires. Virtual reality is overal te huur. Zo kun je de virtual reality op kantoor, op beurzen, thuis of bij feesten ervaren. Virtual reality trekt alle aandacht op een beurs of evenement, het geeft mensen een unieke ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Alle verhuur van producten op het gebied van virtual reality op een rij

Op deze pagina vind je allerlei producten die je kunt huren op het gebied van virtual reality. Onder de categorie virtual reality vind je niet alleen virtual reality brillen. Want wat dacht je, naast het huren van een VR bril is er nog veel meer VR gear te huur. Denk bijvoorbeeld aan een virtual reality treadmill of een virtual reality experience op locatie. Bij een virtual reality experience krijg je een compleet, door jou bedacht, verzorgd programma, ideaal voor feesten, bedrijfsuitjes, beurzen of evenementen. Bij de virtual reality verhuur heb je de keus uit een breed aanbod aan VR games, 360 video’s en simulatoren.

Wat je moet weten bij het huren van virtual reality

Bij het huren van een virtual reality experience kun je gebruik maken van een spelbegeleider. Een spelbegeleider geeft je groep collega’s, vrienden of bezoekers een unieke ervaring in de virtuele wereld. Als je alleen maar virtual reality brillen huurt, heb je bij veel verhuurbedrijven zelf de keuze of je er begeleiding bij wilt hebben. Bij sommige verhuurders is het mogelijk om naast een bril, een simulator te huren. Zo kun je echt beleven hoe het is om te vliegen, racen of surfen. Bij het huren van een simulator wordt alles bij je afgeleverd, opgebouwd en geïnstalleerd. De simulatoren worden vaak één werkdag van te voren opgebouwd en één werkdag na gebruik weer afgebroken. Bij het huren van een VR bril heb je vaak de mogelijkheid om het op te halen of het te laten bezorgen. De meeste verhuurders leveren de virtual reality bril inclusief headset. Het is bij sommige verhuurders ook mogelijk om de virtual experience te bezoeken als uitje.