Alles over de verhuurbedrijven van sfeerverlichting

Op een conferentie, een verjaardag, een groot concert of een bruiloft, sfeerverlichting huren is bijna altijd wel van toepassing. Je kunt bij sfeerverlichting denken aan kunstmatige verlichting, maar natuurlijk ook aan echte kaarsen en kandelaars. Wist je dat je dit soort sfeerverlichting ook kunt huren bij veel verschillende verhuurbedrijven? Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven verzameld die sfeerverlichting verhuren. Bekijk op je gemak welk verhuurbedrijf bij jou in de buurt zit en de juiste sfeerverlichting verhuurt.

De meest verhuurde sfeerverlichting huur je via Huren.nl

Er vallen verschillende soorten en maten lampen, kandelaars en andere vormen van verlichting onder de categorie sfeerverlichting. Een van de meest verhuurde producten op het gebied van sfeerverlichting is de prikkabel. Een prikkabel is een lang snoer (veel verhuurbedrijven verhuren prikkabels van verschillende lengtes) met fittingen verspreid over het snoer waar ledverlichting of andere lampen in kunnen. De fittingen zijn voorzien van een klein metalen staafje dat door het snoer heen prikt, zodat het contact maakt. Op deze manier kun je de fittings prikken waar je wil, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel lampjes je prikt. Vaak zijn de prikkabels al helemaal voorbereid. Kies verschillende lampen in verschillende kleuren voor een leuk effect.

Handige informatie over verschillende sfeerverlichting

Andere vormen van sfeerverlichting zijn bijvoorbeeld de kaars houder, die je in verschillende maten bij verschillende verhuurbedrijven kunt huren. Sommige verhuurbedrijven verkopen ook de kaarsen die mooi passen bij de kandelaars die ze verhuren, maar je kunt er soms ook voor kiezen om zelf kaarsen aan te schaffen. Een andere vorm van natuurlijke sfeerverlichting is de vuurkorf: prachtig ter versiering en verlichting van een oprit bijvoorbeeld, mooi voor bij de entree en gezellig en warm op het terras. Het huren van vuurkorven kan vaak in combinatie met de aanschaf van een bepaalde hoeveelheid houtblokken. Afhankelijk van hoeveel uur je de vuurkorf of vuurkorven die je huren gaat aan wil hebben kun je bepalen hoeveel hout je gaat inslaan. Als je sfeerverlichting wil gaan huren waarvoor je stroomtoevoer nodig hebt, bereken dan goed of je extra bekabeling nodig hebt of misschien zelfs stroomopwekkers zoals een aggregaat.