Verhuur van betaalbenodigdheden

Op festivals wordt er vaak betaald met muntjes. Je kunt deze muntjes huren, en ook veel andere betaalmogelijkheden realiseren door de juiste producten te huren. Op deze manier maak je het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk. Op beurzen, tijdelijke winkels, braderieën en markten worden genoeg transacties gemaakt. In deze gevallen, waar je tijdelijk een oplossing nodig hebt, is het vaak goedkoper om de betalingsbenodigdheden, zoals een handheld kassasysteem of mobiele pinautomaat, te huren. Op Huren.nl hebben we op deze pagina alle betaalbenodigdheden op een rijtje gezet, van betaalmuntjes tot complete kassa-units.

Wat kun je allemaal huren op het gebied van betaalmogelijkheden

Als je gasten op het evenement gaan betalen met muntjes, dan heb je een aantal dingen nodig. Deze kun je meestal per duizend huren. Je hebt daarnaast handige muntentellers. Dit is een bak met voorgevormde plekken waar de muntjes per tien in kunnen. Zo heb je altijd een goed overzicht.

Heb je een groter event, dan kan een kassa-unit of kassawagen goed van pas komen. Wanneer je in de horeca een extra kassa nodig hebt biedt een kassasysteem huren de uitkomst. Kan de gast alleen contant betalen? Huur dan geldkistjes of kassalades. Wil je dat de bezoeker van jouw evenement moet kunnen pinnen? Huur dan een vaste of een mobiele pinautomaat. Wist je dat er ook geldtellers te huur zijn voor briefgeld? Zo tel je geld efficiënt en vooral accuraat. Vind op Huren.nl alle betaalbenodigdheden voor beurzen, markten, evenementen zoals festivals en meer!