Veiligheid op jouw evenement

Als je een evenement organiseert, dan kan het zijn dat je je op een locatie bevindt waar geen weinig veiligheidsvoorzieningen aanwezig zijn. In dat geval is het belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Als de brandweer op bezoek komt wil je niet voor verrassingen komen te staan, het is daarom belangrijk om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen.

Wat kan je huren om te voldoen aan de voorschriften

Deze veiligheidsvoorschriften houden bijvoorbeeld in dat overal borden moeten hangen die de dichtstbijzijnde (nood)uitgang aanwijzen. Deze borden kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven. Andere producten die je kan huren om jou event veiliger te maken zijn bijvoorbeeld brandblussers, AED’s en noodverlichting.

Brandveiligheid: Huren.nl tipt

Brandveiligheid is belangrijk om in acht te nemen. Organiseer je een groot event, dan is het aan te raden om genoeg brandblussers te huren. Op een groot evenement is één brandblusser vaak niet genoeg. Vraag bij het verhuurder na hoeveel brandblussers je nodig hebt, en daarnaast of het aan te raden is om een poeder- of schuimbrandblusser te huren. Een ander product dat je kunt huren voor brandveiligheid is bijvoorbeeld de blusdeken, slim om op te hangen in (tijdelijke) keukens.