Mobiele beveiligingscamera

Top 4 verhuurbedrijven

Beveiligingscamera op hoogte

Wanneer je een camerapaal nodig hebt voor een korte periode is het zonde om een dure bewakingsset aan te schaffen. Gelukkig zijn er verhuurbedrijven die bewakingscamera’s verhuren. Een beveiligingscamera op hoogte is ideaal om te huren als bouwplaatsbeveiliging of voor de beveiliging van een evenement of andere drukke gelegenheid. Veel verhuurbedrijven die bewakingscamera's verhuren zijn aangesloten bij een gecertificeerde alarmcentrale zodat er alarmverificatie en -respons plaatsvindt mits dit nodig is. 

Handige weetjes voor het huren van een mobiele camerapaal

Je kunt verschillende pakketten verhuren. De meeste verhuurbedrijven bieden zowel beveiligingscamera’s te huur aan die met kabels op stroom kunnen worden aangesloten, als camera’s die draadloos geïnstalleerd kunnen worden doormiddel van accu stroom. Wil je dat de camera’s op Wi-Fi of zelfs 3G aangesloten kunnen worden? Vind dan hier op Huren.nl de verhuurders die de juiste beveiligingscamera’s verhuren. De camerapaal zoals afgebeeld op de productfoto is geplaatst op een aanhanger, zodat deze eenvoudig te verplaatsen is. Niet elk verhuurbedrijf biedt de camerapaal op aanhanger aan. Het is goed om hier even op te letten voordat je gaat huren. 

Een mobiele camerapaal huur je doorgaans in twee delen: de camera zelf en de recorder. Deze recorder neemt de beelden op zodat ze op een later tijdstip terug te bekijken zijn. Veel verhuurbedrijven bieden verschillende soorten camerapalen te huur aan: je hebt de zogenaamde dome camera, deze camera kan dan bijna alles ‘zien’ door een groethoeklens. Er zijn ook bestuurbare camera’s te huur. Hierbij kun je van een afstandje de positie van de camera aanpassen. De meeste verhuurbedrijven bieden camerapalen aan met een verstelbare hoogte tussen de 4 en 8 meter.

Wil jij een beveiligingscameraset huren voor een project of evenement, maar heb je hulp nodig bij het installeren en plaatsen van de bewakingscamera’s? Bij veel verhuurders kan je ervoor kiezen om een medewerker de bewakingscamera’s te laten plaatsen en je te laten helpen bij het bekijken van de beelden etc. Vind de verhuurders van beveiligingscamera’s op Huren.nl!