Past het niet door het trapgat? Huur een verhuislift

Ga je verhuizen en woon je niet op de begaande grond? Dan is het huren van een verhuislift de ideale oplossing. Er zijn verhuisliften te huur die tot de negende verdieping of zelfs hoger kunnen reiken. Op deze pagina vind je de verschillende soorten en maten verhuisliften die je kunt huren. Voor elk type verhuizing huur jij de verhuislift die bij jouw klus past. Liever een bouwlift huren voor op de bouwplaats, ook dan kun je via Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven vergelijken.

Welke soort verhuislift wanneer te huren?

Er zijn grofweg drie verschillende soorten verhuisliften die je kunt huren. Er is de verhuislift op aanhanger en de bemande verhuislift. Voor verhuizingen vanaf de eerste tot de tiende verdieping is het huren van een aanhangerlift ideaal. Deze verhuislift kun je achter de meeste auto’s met trekhaken bevestigen. Belangrijk is dan wel om te letten op het gewicht wat het trekkende voertuig mag trekken en het type rijbewijs dat je nodig hebt. Je kunt deze aanhangerlift eenvoudig zelf ophalen, terugbrengen en bedienen.

Als je van of naar een locatie op hoogte verhuist, is het huren van een lift op bestelwagen een goede huuroplossing. Deze soort verhuislift komt gemiddeld tot 33 meter of meer (vaak tot maximaal de 12e verdieping). Wil je liever niet zelf de verhuislift gebruiken, maar dit laten doen door een professional, dan kun je een bemande verhuislift huren. Er zijn verhuisliften te huur die tot de 17e verdieping of zelfs hoger kunnen reiken.

Huur en gebruik een verhuislift veilig

Als je een bemande verhuislift huurt, dan hoef je je vrijwel nergens zorgen over te maken, omdat de bekwame werknemers van het verhuurbedrijf alles voor je regelen. Als je zelf een aanhangerlift of bestelwagenlift gaat gebruiken, dan is het belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Houd altijd het maximale laadvermogen in acht. Zorg dat je genoeg parkeerruimte vrijmaakt. Zorg dat er geen obstakels, zoals takken van bomen, tramkabels, lantaarns en dergelijke in de weg staan. Het kan zijn dat je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een verhuislift wanneer je deze plaatst op (een gedeelte van) de openbare weg. Huur slim, huur een verhuislift via Huren.nl!