Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opbouwlift huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Arma Machine Verhuur logo

De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier

Veenendaal
v.a. 62,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 67,-

GECO verhuur I verkoop I service logo

Voor kwaliteit en service!

Meerdere vestigingen
v.a. 67,-

Willemsen Verhuur logo

Opheusden
v.a. 83,-

Hebo Rent B.V. logo

Verhuur van bouwmachines en gereedschappen

Utrecht
v.a. 71,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 78,-

Kok Verhuur logo

Kok verhuur, een goed idee!

Meerdere vestigingen
v.a. 194,-

Gereedschapverhuur.nl logo

Premium gereedschap - altijd beschikaar - Bunnik

Bunnik
v.a. 64,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 75,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Eenvoudig verticaal transporteren met een Opbouwlift

Een opbouwlift is een goederen- en materialenlift die erg flexibel inzetbaar is. De meeste modellen verhuisliften zijn demontabel met losse ladderelementen. Dit zorgt ervoor dat de lift snel te monteren is. Dankzij de geringe opstelruimte is lift ideaal voor verhuizingen en dakdekkerswerkzaamheden. Met een opbouwlift verminder je onnodige fysieke belasting omdat je de opbouwlift het werk laat doen. Vergelijk hier de verhuurbedrijven die opbouwliften verhuren.

opbouwliftten worden ook wel dakpannenliften genoemd. Dit komt omdat de lift vaak ingezet wordt door dakdekkers om dakpannen naar boven (of beneden) te transporteren. De maximale lengte van een opbouwlift verschilt per verhuurbedrijf. Een demontabele opbouwlift heeft vaak een standaard lengte van 13 meter, waarbij de lengte van de ladderdelen 1 of 2 meter zijn. Je kunt deze lift vaak maximaal verlengen tot 21 meter hoog. Een krachtige elektromotor zorgt voor de aandrijving van de opbouwlift. De breed inzetbare machine werk daarom ook gewoon op netstroom (230V).

Houd hier rekening mee als je een (dakpannen)lift huurt

De opbouwliften hebben een hefcapaciteit dat ligt tussen de 150 en 250 kg. Het maximum aan gewicht wat de lift kan dragen hangt af van het soort lift die je huurt. Houd daarom altijd rekening met het laad- en draagvermogen van de opbouwlift om onveilige situaties te voorkomen. Omdat de opbouwlift demonteerbaar is, is deze eenvoudig te vervoeren. Heb je een kleine achterbak, huur dan een aanhanger. Heb je een trekhaak op je auto dan zou je eventueel ook een aanhanger-ladderlift kunnen huren. Deze lift is dankzij zijn aanhangerkoppeling eenvoudig te transporteren.

De perfecte hulp tijdens het verhuizen

Eén van de voordelen van het huren van een opbouwlift is dat het voor allerlei verticale transportmogelijkheden inzetbaar is. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, dan is een verhuislift een handige hulp. De lengte van de lift bepaal je zelf, doormiddel van ladderdelen bouw je de ladderlift op tot gewenste hoogte. De bak kan je vaak uitvouwen tot meubelplateau. Op deze manier kunnen grotere goederen, zoals een kast of planken, eenvoudig getransporteerd worden. Nogmaals, let altijd goed op het laadvermogen van de lift.