Luchtreclame huren

Top 3 verhuurbedrijven

Uniek & effectief adverteren met luchtreclame!

Wil je op een unieke manier reclame maken voor jouw bedrijf, evenement of product? Dat kan, namelijk met luchtreclame! Door middel van luchtreclame bereik je een groot publiek en zorg je dat je goed gezien wordt. Laat het vliegtuig bijvoorbeeld langs een vol strand vliegen. Een perfect promotiemiddel. Ook op bijzondere momenten kun je gebruik maken van luchtreclame. Misschien wil je je partner verrassen met Valentijnsdag of zelfs ten huwelijk vragen, maar ook iemand een hart onder de riem steken kan met een lieve tekst hoog in de lucht. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van luchtreclamevluchten in de door jou gekozen omgeving.

Verschillende reclamevluchten

Het maken van luchtreclame kan op verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om één dag reclame te maken, maar je kunt dit ook meerdere dagen doen. Waar het vliegtuig overheen vliegt, bepaal je zelf. De maximale lengte van de tekst verschilt per verhuurbedrijf en kan variëren van 25 tot 40 letters. Vaak kun je uit een aantal verschillende kleuren letters kiezen. Wil je naast letters ook gebruik maken van symbolen (bijvoorbeeld een hartje)? Geef dit dat aan bij het verhuurbedrijf. In de meeste gevallen is dit geen probleem. Verhuurbedrijven van luchtreclamevluchten bieden meestal vluchten van een uur aan en werken dan ook met een uurtarief.

Een tekstbanner en/of een speciaaldoek?

Je kunt ervoor kiezen om een vliegtuig met een tekstbanner te laten vliegen, maar je kunt ook gaan voor een vliegtuig met een speciaaldoek. Perfect als je je bedrijfslogo echt wil laten opvallen. Wil je zowel je logo als een tekst? Dat kan! Er zijn namelijk verhuurbedrijven die de combinatie van een speciaaldoek en een tekstbanner aanbieden. Hier kun je op letten tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven.

Tip: Meerdere vliegtuigen inzetten? Informeer bij het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden!