Vind jouw beste huurdeal

Attractieverhuur Crazy Air

Contact

  • Sparrenweg 5
  • 5421 ZT Gemert
  • 0492792377

Beoordeling

8,8
32 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag 08:30 - 22:00
  • Zondag 08:30 - 22:00

Beoordelingen van Attractieverhuur Crazy Air

9,0

We hadden een fam. weekend met 12 kleinkinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Ze hebben heel erg genoten van het Tiger springkussen. Vrijdag opgehaald en maandag kwamen ze het ophalen. Alles goed geregeld.

Product gehuurd: Springkussen open

9,0

Correct behandeld .we konden zondag het lucht kussenniet terug brengen(priencipieel) was geen probleem mocht maandagavond voor dezelfde prijs top bedrijf

9,0

Flexibel, goede service, alles op tijd en de kids hebben er enorm van genoten!

8,0

Super service!!! Omdat jullie toevallig in de buurt waren kwamen jullie het luchtkussen nog ophalen ook! Mijn dochter heeft er de hele dag met erg veel plezier op gesprongen!! Ze heeft een fantastische 3e verjaardag gehad.

10

Vriendelijk, meedenkend, snel. Kortom: top! Volgende keer weer!

9,0

Wij hebben voor het kinderfeestje van mijn zoontje het soldatenfeest pakket gehuurd, wat een feestje was dat! We konden de hele tuin versieren als echt soldatenkamp! 8 jongens verkleed als echte soldaat, soldaten spelletjes gedaan, en als laatst heerlijke patatjes gegeten met zn alle. De kindjes zijn allemaal heel blij en met een certificaat op zak naar huis gegaan!

9,0

Klein springkussen (3x4m) voor de verjaardag van onze dochter gehuurd, wat hebben de kinderen plezier gehad! Uitstekend geholpen door het personeel van Crazy Air, met duidelijke uitleg en ruime terugbreng mogelijkheden. Klein minpuntje: het bandje wat de opblaasbuis om de pomp moest vasthouden was wat lam, maar dit zelf op kunnen lossen door één van onze eigen spanbandjes. Zeker voor herhaling vatbaar!!

9,0

Take out baan gehuurd voor gebruik in een sporthal voor een basisschool (4-12 jaar). Heel kort van tevoren gereserveerd en toch was alles nog mogelijk. Goed geadviseerd. Bezorging en ophalen binnen de afgesproken tijd. Nette baan, schoon en heel. Netjes een mail ontvangen dat mijn betaling was ontvangen. Verbeterpuntje; op onze factuur stond dat er 1 vitale vrijwilliger aanwezig moest zijn om te helpen met opzetten. De bezorger gaf aan dat dit er wel 4 hadden moeten zijn. Was inderdaad ook wel erg zwaar voor met z''n 2en. ''s middags met opruimen zijn er extra mensen gekomen om te helpen.

6,0

De braintwisters waren niet geweldig. Slechte beschrijving erbij. Daarna een tweede betalingsverzoek, niet professioneel!

9,0

boerengolf table soccer mega jenga en legoblokken gehuurd en laten bezorgen. alles piko bello in orde. heel fijn dat we in overleg konden over het terugbezorgen van de boerengolf. zeeer tevreden over alles vanaf het begin tot het eind.

8,0

Zeer goede ervaring en veel plezier gehad tijdens het springen

9,0

in overleg heb ik de pannakooi later mogen terug brengen ivm vaderdag.

9,0

De service is heel snel en erg vriendelijk. Er is snelle terugkoppeling, er wordt niet moeilijk gedaan. Uitmuntend

9,0

Voor het derde jaar kussen gehuurd en dit jaar ook spijkerbroek hangen. Avond ervoor al gebracht, in overleg, was prima. Ook het ophalen was keurig volgens afspraak. Volgend jaar weer.

10

Multiplay leeuw en klauterberg gehuurd. Op tijd, vriendelijk, goed produkt

Schrijf een beoordeling

Informatie over Attractieverhuur Crazy Air

Attractieverhuur Crazy Air is een jong innoverend bedrijf dat in 2009 is gestart.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van diverse springkussens en attracties, maar ook voor activiteiten op maat bent u bij ons aan het juiste adres, van kinderfeest tot bruiloft en van buurtfeest tot zeskamp.Met ons jonge enthousiaste team durven wij (bijna) elke uitdaging aan want ‘Ons is niets te gek’. Wij leveren in heel Nederland en België voor een betaalbare prijs.Kijk gerust even bij ons op de website Crazyair.nlTot ziens bij het leukste verhuurbedrijf van Nederland.Team Crazy Air

Details openingstijden

Wij zijn elke dag geopend voor verhuur, om dinsdag, zaterdag en zondag is ons kantoor gesloten.

Bezorgkosten

Wij berekenen een start tarief van € 30,- voor de eerste 10 KM enkele afstand daarna betaald u € 2,40 per KM enkele afstand. Per Product dat u wilt bestellen betaald u een vast bedrag extra dat op basis van het gewicht berekend word: 1 t/m 50 kg €2,50 ; 50 t/m 250 € 10,- ; 250+ € 20.

Bezorginformatie

Voorbeeld:2 kussens van 100 kg en bezorging in RotterdamStart tarief € 30,-Enkele afstand van Hank naar Rotterdam: 50 KM50 KM – 10 KM = 40KM x € 2,40 = € 962 producten van 100 KG2 x € 10 = € 20Totaal bezorgkosten: € 30 + € 20 + € 96 = € 146,-