Vind jouw beste huurdeal

Bochane Autoverhuur

Contact

  • Franciscusdreef 10-16
  • 3565 AB Utrecht
  • 0318-511311

Beoordeling

9,1
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:30
  • Dinsdag 08:00 - 17:30
  • Woensdag 08:00 - 17:30
  • Donderdag 08:00 - 17:30
  • Vrijdag 08:00 - 17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Bochane Autoverhuur

10

Beste Erwin, Ik ben gelukkig weer voorzien van een eigen auto. Ik wil je echt gigantisch bedanken voor het regelen van de 2 huurauto's. Ik waardeer het enorm, want ik zat echt flink omhoog qua vervoer, geloof me, en ben me bewust van het feit dat de auto's die ik wilde huren niet op voorraad waren. Toch heb je beide keren een auto gefikst met daarbij een upgrade zonder extra kosten. Dat hield het voor mij betaalbaar en nam een heel stuk stress weg! Ik vind je echt een topper. Mocht ik ooit voor vakantie een auto willen huren of weer zonder auto zitten, dan zie je mij zeker weer terug!!!! Hartelijke groeten, Rowena

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 20-12-2021

7,0

ik had op korte termijn een auto nodig en dit is snel geregeld. plus ! de auto bleek echter niet schoon te zijn (achterbak) en tank niet geheel vol. Ik heb dat maar zo gelaten maar vind ik wel aandachtspunt. Ook bleek de lokale dealer niet echt op de hoogte te zijn van ophalen en inleveren, ik heb daar gelukkig weinig last van gehad (en het vertrouwen niet beschaamd). Het is allemaal goed gekomen en nogmaals, wellicht te wijten aan de korte termijn. Dit evenals de factuur die in eerste instantie niet conform afspraak was.

Product gehuurd: MPV

Gehuurd op: 08-11-2021

9,0

Prima geholpen bij een last minute reservering, zeer klantvriendelijk personeel!

10

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben goed geadviseerd waardoor de auto aansloot op mijn wensen.

9,0

De mensen waren erg vriendelijke en de auto volgens verwachting. Gewoon helemaal prima. Zeker een aanrader.

10

Goed, alles waargemaakt.

9,0

Mijn ervaring is zeer positief. Afspraak is afspraak, en zo hoort 't! De medewerkers zijn ook stuk voor stuk dienstverlenend en vriendelijk.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Bochane Autoverhuur

Auto huren? Bij Bochane Autoverhuur huurt u een representatieve auto. Voor particulier gebruik, maar ook voor zakelijke doeleinden. En heeft u een auto nodig voor een dag of voor een aantal maanden? Het kan allemaal! U krijgt altijd een jonge en betrouwbare auto mee. Die is zuinig in gebruik en uitgerust met de nieuwste technieken.

Details openingstijden

Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden wijzigen, kijk voor de meest actuele tijden op onze website.