Adrem Utrecht

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 17:30
  • Dinsdag 09:00 - 17:30
  • Woensdag 09:00 - 17:30
  • Donderdag 09:00 - 17:30
  • Vrijdag 09:00 - 17:30
  • Zaterdag 08:00 - 16:30
  • Zondag 09:45 - 11:30

Beoordeling (8)


10

Afspraak gemaakt voor het huren van een busje, stond keurig klaar met duidelijke uitleg over de verzekering indien we onverhoopt schade zouden rijden. Bij het inleveren zag de auto er gelukkig nog net zo uit. Als ik de volgende keer weer een busje nodig heb doe ik dat graag bij Adrem.

Gehuurd:

Bestelbus

op 08-02-2020


1,0

Bij het boeken van de bus aan de telefoon was mij verteld dat de verzekering niet verplicht was. Er is mij bij het boeken ook nog gevraagd of ik een verzekering wilde en hier heb ik duidelijk nee op gezegd. Na het terug brengen van de bus op zondag avond krijg ik tot mijn verbazing maandag een factuur met 27.90 euro voor een verzekering. Na hier over gebeld te hebben zeggen ze dat het nu in eens wel verplicht is. Ik kan hier niks meer aan veranderen. Als ik dit eerder geweten had, had ik Bo-rent gekozen omdat deze dan wel duidelijk goedkoper zijn. Dus voor iedereen die dit leest, gewoon Bo-rent gebruiken!

Gehuurd:

Bestelbus

op 30-11-2019


9,0

Deze maand voor een verhuizing een bakwagen met klep gehuurd. Zoals in alle jaren dat ik bij Adrem huur nu ook weer heldere communicatie met het inmiddels, deels, vertrouwde personeel. Hoewel ik nooiot ets te klagen had over de gehuurde auto's en busjes bleek de bakwagen een aangename verassing, een Volkswagen Crafter uit 2019. De bus reed verrassend stil en schakelde vanzelf naar een standby stand als ik even moet wachten. Voor mij een nieuwe "hippe ervaring". Bij terugbrengen bleek er toch ongemerkt een nieuwe kras op de bak te zitten. Adrem heeft deze met boven gemiddelde inspanning weg kunnen poetsen zonder dat er iets van de borg afgegaan is. Beste mensen graag tot de volgende keer.

Gehuurd:

Bakwagen met laadklep

op 01-11-2019


2,0

Deze toko heeft ondoorzichtige prijzen en een onbeschofte bedrijfsleider (eigenaar?). Ik heb telefonisch een reservering geplaatst. Toen is mij niet verteld dat er een verplichte verzekering bij komt. Ook niet tijdens het ophalen van de bus. Op de factuur (2 dagen later ontvangen) stond tot mijn verbazing een bedrag van €21 voor deze verzekering. Toen ik daarover belde werd ik, na door verbonden te worden met een meneer die zijn naam niet genoemd heeft, direct vanaf het eerste contact afgeblaft. Het was allemaal mijn 'eigen schuld' en ik had 'beter moeten lezen' omdat het 'expliciet' vermeld stond op de site. Hij was volledig niet bereid de situatie vanaf mijn perspectief te bekijken of enige tegemoetkoming te doen. Toen ik vertelde dat door deze verzekering Borent wellicht goedkoper zou zijn schoot meneer volledig uit zijn slof. Ik heb het telefoongesprek uiteindelijk beëindigd omdat deze meneer niet rustig met mij kon communiceren. De bus was prima in orde en de jongen die met mij een rondje rond de bus liep hartstikke aardig. Maar de vent die mij zo onbeschoft te woord stond en de ondoorzichtige bedragen zorgen voor 1 ster. Ik heb overigens gecheckt: Borent is inderdaad goedkoper als je het eigen risico niet wilt afkopen en daar is het personeel wél vriendelijk. Ik kom hier in ieder geval nooit meer terug en raad iedereen in Utrecht af hierheen te gaan.


10

Dik tevreden!! Ik kom al jaren bij Adrem en ben absoluut tevreden over dit verhuurbedrijf. Prima service en vriendelijk personeel. Adrem in Utrecht is echt de goedkoopste verhuurder in Utrecht. Ze zijn veel goedkoper dan andere bedrijven en de brandstof is bij hun inbegrepen. Ga zo door.


10

Na enige jaren te huren bij Adrem in Utrecht is het wel eens tijd om dit bedrijf te beoordelen. Ik kan alleen maar vol lof spreken over dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goed onderhouden wagenpark en niet geheel onbelangrijk ze zijn echt goedkoop. Een paar keer elders moeten huren omdat Adrem vol zat, maar die andere bedrijven waren gelijk 2 keer zo duur. Voor mij is Adrem de auto en busverhuurder van Utrecht en omgeving.


10

Vriendelijk en servicegericht personeel, ruim en divers aanbod van uitstekende bestelbussen en huurauto's. Goede locatie en voldoende parkeergelegenheid. Zij zijn ook vele malen goedkoper dan de andere autoverhuurbedrijven in Utrecht. Echt super!


9,0

Echt geweldig hoor. Heerlijke bus. 4 dagen disney met een personenbus. iedereen zat prima. Bijna nieuwe bus met alles erop en aan. Airco was heerlijk en nodig hoor. En voor een prijs die je nergens anders krijgt!! Kortom een zeer tevreden klant die zeker terug komt. Fijn bedrijf en deskundig personeel.

Informatie over Adrem Utrecht
Waarom Adrem Utrecht?- Groot, gevarieerd wagenpark- Uitstekende klantbeoordelingen op Kiyoh- Vrijwel elke klant beveelt ons aan- Lage borg van € 300,00- U hoeft bij ons niet af te tanken- Dé grootste, dé groenste en dé goedkoopste van Utrecht- Extra chauffeur gratis- Grote voorraad zeer laag geprijsde verhuisartikelen - Gratis parkeren op ons bewaakt parkeerterrein- Vlakbij Centraal Station Utrecht

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Adrem Utrecht