Vind jouw beste huurdeal

Kuperus Autoverhuur

Contact

  • Liebergerweg 18-26
  • 1221 JS Hilversum
  • 035-6852000

Beoordeling

9,0
64 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 15:00

Beoordelingen van Kuperus Autoverhuur

10

Goede snelle service and zeer coulant met retour van het busje. Ondanks iets meer dan 4 uur gebruik, toch maar een halve dag berekend. Dank voor de goede service.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 02-03-2020

9,0

Ik huur vaker een auto bij Kuperus. Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, altijd een top service.

10

Na een sneeuwachtige week zijn we weer terug. Het was een geweldig avontuur op de Weissensee, waarbij we een mooie tocht hebben gezien en als organisatie veel obstakels tegen zijn gekomen. Bij deze tocht hebben we een VW 9 persoonsbus van Kuperus ingezet, die het ondanks het weer ontzettend goed vol hield. We zijn verschillende keren de pas afgereden,door hoog sneeuw gereden en vele kilometers gemaakt zonder problemen tegen te komen. Bedankt dus voor deze ondersteuning!!

9,0

Ik heb een bestelwagen gehuurd om naar het buitenland te gaan en ben goed geadviseerd. Winterbanden zaten erbij en ik betaalde geen tarief per km. Ik kreeg zelfs een kopje koffie op zaterdagochtend toen ik terug kwam.

Er zijn 60 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Kuperus Autoverhuur

FAMILIEBEDRIJF sinds 1953 gelden de normen en waarden van ons familiebedrijf Kuperus Autoverhuur: ervaring, kennis, kwaliteit, efficiëntie, service en persoonlijke aandacht. Dat zijn de waarden die ons bedrijf bij zich draagt. Van een kleine zelfstandige onderneming, zijn we uitgegroeid tot één van de grootste regionale autoverhuurders van ‘t Gooi. Daar zijn we trots op en dat willen we ook graag zo houden. Dag in, dag uit. Vandaar dat onze gouden regel is: “afspraak is afspraak en beloofd is beloofd!”. Ook houdt het in dat we 6 dagen in de week voor u klaar staan en buiten de openingstijden kunt u 24/7 uw gehuurde voertuig terugbrengen of ophalen via een drop box systeem.We hebben een breed wagenpark met o.a. bestelwagens, vrachtwagens, personenbussen, rolstoelauto's, rolstoelbussen, koelwagens, dubbele cabines, pick-ups, aanhangers en verhuisaccessoires.Naast ons verhuuraanbod hebben wij verhuisaccessoires, zoals: verhuisdozen, garderobeboxen, steekwagens, traplopers, verhuisdekens, matrashoezen, bankhoezen, pianokarren, opslagdekens, noppenfolie en inpakpapier. Daarnaast hebben we ook kinderzitjes, sneeuwkettingen, palletwagens, navigatieapparaten en spanbanden in ons assortiment.LOGISTIEKKomt u met de auto, fiets, brommer of motor? Deze kunnen gratis geparkeerd worden op ons eigen afgesloten terrein. En Hilversum CS ligt op 5 min lopen van & naar Kuperus Autoverhuur.Heeft u geen tijd om het voertuig op te halen of weg te brengen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Details openingstijden

6 dagen in de week geopend & 24 uur per dag ophalen en retourneren van het voertuig is mogelijk!

Bezorgkosten

Vraag naar de mogelijkheden bij Kuperus Autoverhuur! Gratis parkeren op ons eigen afgesloten terrein.

Bezorginformatie

Heeft u geen tijd om het voertuig op te halen of weg te brengen? Vraag ons naar de mogelijkheden. BusjeBezorgd.nl