Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Boxx Opslagverhuur

Beoordeling

7,8
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Boxx Opslagverhuur

1,0

Tom Jansma

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Na een verhuizing door Boxx van Amsterdam naar Diemen blijkt al mijn electronica verdwenen. De zaken moeten door een medewerker zijn gestolen, maar daar ligt dit bedrijf niet wakker van. Ze serveren je af met een "warm gesprek" en als je daar niet op ingaat, weigeren ze je klacht verder af te handelen. Ondanks dat ik volgens hun Algemene Voorwaarden artikel 10.2 tot 2.000 EUR verzekerd was, keren ze niets uit. Sterker nog, medewerkers wisten mij te vertellen dat ze al maanden van een voorval wisten. Ze hebben mij daar niet tijdig over geïnformeerd. Het management heeft dus mensen in dienst die opslagruimtes leegroven. Denk maar niet dat het management dat wat kan schelen. De klant is de grote lul, de klant moet maar bloeden. Eerlijke steeldieven krijgen daar promotie.

10

Guus Heynen uit Amsterdam

Mooi systeem waarbij de opslagbox al in de vrachtauto zit en dus maar een keer in- en uitgeladen hoeft te worden.

10

Remco van Beek uit Amsterdam

Zeer goed. Snel, simpel, boxx on wheels.

10

Cynthia uit Amsterdam

Ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik geholpen ben om super snel een mijn inboedel bij jullie onder te brengen. Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie een top service hebben. Het heeft mij enorm veel stress gescheeld. Verhuizen neemt altijd veel stress met zich mee, maar daar hebben de lieve en vriendelijke medewerkers van de boxx mij enorm mee geholpen. Nogmaals....helemaal top!! Sterke punten De service van de medewerkers, is helemaal top!!! Ze bewegen hemel en aarde om de klant tevreden te stellen.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Boxx Opslagverhuur

Iedere opslagvraag is verschillend. Waarom zou de oplossing dan voor iedereen gelijk zijn? Precies om die reden heeft Boxx de opslag verdeeld in twee soorten: standaard opslagruimte (Self Storage) en Boxx on Wheels (opslagunits op wielen). Boxx on Wheels is ideaal voor opslag van huisraad/inboedel. Dit is de makkelijkste en goedkoopste manier van het tijdelijk huren van opslagruimte. Hoe het werkt: 1: De opslagunit gratis voor je deur. Je kunt de opslagunit gewoon thuis vullen. 2: Tegen de laagste prijs bij ons opgeslagen. Veilig, gratis verzekerd en je kunt er altijd bij. 3: De opslagunit gratis weer terugbezorgd. Je kunt dus thuis uitladen.Self Storage is ideaal voor alle vormen van opslag of bergen, incl. opslag voor motor, fiets, magazijn voorraad en/of archieven. Zie het als extra kastruimte of minizolder naast je huis.

Profiel

Openingstijden (telefonische) receptie: ma-zo 09.00-21.00 uur. Toegangstijden vestigingen: dagelijks 06.00-23.00 uur.