Boxx Opslagverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 06:00 - 23:00
  • Dinsdag 06:00 - 23:00
  • Woensdag 06:00 - 23:00
  • Donderdag 06:00 - 23:00
  • Vrijdag 06:00 - 23:00
  • Zaterdag 06:00 - 23:00
  • Zondag 06:00 - 23:00

Beoordeling (4254)


10

Zeer goede ervaringen met Boxx. Huur op diverse locaties bij dit bedrijf naar volle tevredenheid. Toegang tot de panden is enorm simpel.. even bellen naar een bepaald nummer, systeem herkent wie er belt en de deur wordt automatisch geopend. Prijzen liggen (ver) beneden andere concurrenten. Service van dit bedrijf is zeer goed bereikbaar en zijn vriendenlijk en behulpzaam.

Gehuurd:

Opslagruimte 3 - 6m³

op 01-07-2021


1,0

Van tevoren gecommuniceerd dat dd deur vaak niet open ging. Op google veel klachten. Ben een nieuwe klant. Allemaal beloftes dat er service is,kan niet gebeuren. Hebben er anderhalf uur gestaan en worden niet teruggebeld. Weer terug met alle dozen, halve zaterdag WEG. Alsof we verder geen fulltime baan hebben etc. Er hangen geen beveiligings camera's etc, wat men wel heeft geinformeerd. Deze box WIL ik niet eens meer hebben. Maandag kunnen ze de pot op verder. Ik bel Jochem en dan is het klaar wat mij betreft. Aufrotzen.

Gehuurd:

Opslagruimte 3 - 6m³

op 08-02-2022


1,0

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Na een verhuizing door Boxx van Amsterdam naar Diemen blijkt al mijn electronica verdwenen. De zaken moeten door een medewerker zijn gestolen, maar daar ligt dit bedrijf niet wakker van. Ze serveren je af met een "warm gesprek" en als je daar niet op ingaat, weigeren ze je klacht verder af te handelen. Ondanks dat ik volgens hun Algemene Voorwaarden artikel 10.2 tot 2.000 EUR verzekerd was, keren ze niets uit. Sterker nog, medewerkers wisten mij te vertellen dat ze al maanden van een voorval wisten. Ze hebben mij daar niet tijdig over geïnformeerd. Het management heeft dus mensen in dienst die opslagruimtes leegroven. Denk maar niet dat het management dat wat kan schelen. De klant is de grote lul, de klant moet maar bloeden. Eerlijke steeldieven krijgen daar promotie.


10

Mooi systeem waarbij de opslagbox al in de vrachtauto zit en dus maar een keer in- en uitgeladen hoeft te worden.


10

Zeer goed. Snel, simpel, boxx on wheels.


10

Ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik geholpen ben om super snel een mijn inboedel bij jullie onder te brengen. Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie een top service hebben. Het heeft mij enorm veel stress gescheeld. Verhuizen neemt altijd veel stress met zich mee, maar daar hebben de lieve en vriendelijke medewerkers van de boxx mij enorm mee geholpen. Nogmaals....helemaal top!! Sterke punten De service van de medewerkers, is helemaal top!!! Ze bewegen hemel en aarde om de klant tevreden te stellen.

Er zijn 4248 reviews geschreven bij Feedbackcompany.com met een gemiddelde score van 8.5.

Informatie over Boxx Opslagverhuur
Iedere opslagvraag is verschillend. Waarom zou de oplossing dan voor iedereen gelijk zijn? Precies om die reden heeft Boxx de opslag verdeeld in twee soorten: standaard opslagruimte (Self Storage) en Boxx on Wheels (opslagunits op wielen). Boxx on Wheels is ideaal voor opslag van huisraad/inboedel. Dit is de makkelijkste en goedkoopste manier van het tijdelijk huren van opslagruimte. Hoe het werkt: 1: De opslagunit gratis voor je deur. Je kunt de opslagunit gewoon thuis vullen. 2: Tegen de laagste prijs bij ons opgeslagen. Veilig, gratis verzekerd en je kunt er altijd bij. 3: De opslagunit gratis weer terugbezorgd. Je kunt dus thuis uitladen.Self Storage is ideaal voor alle vormen van opslag of bergen, incl. opslag voor motor, fiets, magazijn voorraad en/of archieven. Zie het als extra kastruimte of minizolder naast je huis.
Details openingstijden

Openingstijden (telefonische) receptie: ma-zo 09.00-21.00 uur. Toegangstijden vestigingen: dagelijks 06.00-23.00 uur.

Bezorginformatie

Boxx on Wheels is de verhuisservice voor iedereen die zijn verhuizing gemakkelijk, snel en goedkoop in één keer wilt regelen. Dit omdat met deze service het transport, de opslag en verhuizers samen komen. Bij de huur van één van onze unieke mobiele opslagunits zit transport en verhuizing gratis inbegrepen. Wij rijden de door jou gekozen opslagruimte pal voor je deur. Dan laden onze ervaren en getrainde verhuizers je inboedel in de opslagunit, die we vervolgens veilig stallen in één van onze vestigingen. Wanneer je zelfgekozen huurperiode afgelopen is brengen wij de opslagunit met je inboedel naar een locatie van jouw keuze én laden hem met alle zorg voor je uit. Dat is dus zonder gedoe goed geregeld.