Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Mini opslagruimte huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Easy Unit self-storage logo

Vandaag nog huren zonder borg.

Alphen aan den Rijn

M3 self-storage logo

Laagste prijsgarantie en gratis ophaalservice!

Meerdere vestigingen
659 beoordelingen

SPACEWINNER - Helpt je met ruimte. logo

Vergelijkbaar elders voordeliger? +10% korting!

Meerdere vestigingen
503 beoordelingen

Storage Share logo

50% goedkoper dan traditionele opslagbedrijven

Meerdere vestigingen
245 beoordelingen
v.a. 10,-

Stoor Apeldoorn logo

Goedkoop - 24u Beveiligd - Gratis verhuisbus

Apeldoorn
v.a. 15,-

KP Opslag logo

31m3 voor slechts €85,-

Grootegast

Box inn self-storage logo

Creëert opslagruimte voor al uw goederen

Veenendaal
17 beoordelingen
v.a. 9,-

Loods 038 Self-Storage logo

Nu de eerste maand gratis

Zwolle
v.a. 9,-

Inbox SmartStorage logo

Waar selfstorage stopt, gaat SmartStorage verder

Meerdere vestigingen
421 beoordelingen
v.a. 23,-

Shurgard Self Storage logo

€1 Eerste maand huur

Meerdere vestigingen
6 beoordelingen
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Extra ruimte met mini opslag verhuur!

Er zijn veel redenen te bedenken waar gehuurde opslagruimte uitkomst voor biedt. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, of heb je spullen op zolder staan die je graag in een tijdelijke opslag kwijt wilt? Je kunt al een self storage ruimte huren vanaf 1 kubieke meter. In deze opslagruimte passen ongeveer twintig verhuisdozen. De spulletjes die je kwijt kunt in een kleine aanhangwagen passen meestal vaak in een mini opslagruimte van ongeveer 1 m³. Zo zijn verhuisdozen en kleine meubels ideaal om op te slaan in een mini opslagruimte.

De opslagruimten die verhuurbedrijven verhuren verschillen sterk in grootte. Zo heb je opslagruimtes te huur van 1 tot wel 40 m³ en zelfs groter. Heb je opslagruimte van slechts een paar vierkante meter groter nodig? Huur dan een opslagruimte van 3 tot 6 vierkante meter. Gelukkig bieden veel verhuurbedrijven de mogelijkheid om gratis een grotere opslag te nemen als blijkt dat de opslagruimte die je aanvankelijk huurde te klein is. Natuurlijk is het efficiënter om gelijk de juiste grootte uit te kiezen. Veel verhuurbedrijven hebben handige indicaties op hun websites vermeld staan waarop aangegeven wordt hoeveel er ongeveer in de opslagruimte past. Deze indicatie kan nogal verschillen, maar doorgaans komt het neer op ongeveer 25 tot 50 verhuisdozen die passen in self storages tussen de 1 en 3 kubieke meter. Zie hier het volledig overzicht aan verschillende opslagruimtes.

Een kleine opslagruimte huren via Huren.nl

Als je een vliering, kleine zolder of extra kamer vrij wilt maken, en deze huisraad in een kleine opslagruimte wilt opslaan, dan ben je hier op Huren.nl aan het juiste adres. Op deze pagina kun je de verhuurbedrijven van opslagruimtes met elkaar vergelijken. Dit kan handig zijn als je niet goed weet welk verhuurbedrijf je moet kiezen. Vergelijk de verhuurders bijvoorbeeld op de aantrekkelijke extra’s. Veel verhuurders bieden bijvoorbeeld verhuisdozen te huur/te koop aan. Bij veel verhuurders kun je ook tegen een gereduceerd tarief een aanhanger of bestelbus huren, en soms krijg je deze zelfs gratis mee, voor een dag(deel). De meeste verhuurbedrijven zorgen ervoor dat de opslagruimte goed geventileerd, verlicht en soms verwarmd is. Daarnaast worden de meeste opslagruimtes 24/7 doormiddel van camerasurveillance bewaakt. Alleen jij hebt toegang tot de ruimte, vaak mag je zelfs je eigen slot gebruiken. Let tijdens het vergelijken ook op de hoogte van de borg, administratieskoten en eventuele kosten voor verzekeringen. 

#} #}

Gerelateerde categorieën