Van REES Trailers

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • LET OP!Wij hanteren geen vaste openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.

Beoordeling (1)


9,0

Kiel zeilboot laten vervoeren door van Rees. Zeer ervaren heren die secuur de boot op de trailer plaatsen ism de jachtwerf Maarten vd Kuijl in Westerland en netjes afleveren in Hellevoetsluis bij jachtwerf Yagra. Zeer tevreden Ruud Breedijk

Gehuurd:

Boottrailer

op 02-07-2021

Informatie over Van REES Trailers
Ons bedrijf zich al bijna 40 jaar breed gespecialiseerd in de wereld van aanhangwagens, paardentrailers en boottrailers. Wij leveren nieuwe en gebruikte aanhangwagens en trailers van de meest vooraanstaande merken. Bakwagens, kippers, plateauwagens, verkoopwagens, gesloten aanhangers, boottrailers, motortrailers, paardentrailers, machinetransporters, autoambulances en nog veel meer. Bij Van Rees Trailers vindt u altijd de juiste aanhanger! Naast verkoop, verhuren wij ook aanhangwagens en trailers. Neem snel een kijkje op onze website voor een compleet overzicht.
Details openingstijden

LET OP! Wij hanteren geen vaste openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.

Bezorgkosten

€55,- / uur

Bezorginformatie

Koematen 16,