Rent a Brik Autoverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Weekend verhuur uitsluitend mogelijk van vrijdagmiddag tot maandag morgen.

Te huur bij Rent a Brik Autoverhuur

Beoordeling (5)


8,0

Wij huren al zeker vijftien jaar geregeld bij Rent-a-brik, nooit problemen, nooit gedoe. Enige minpuntje vinden wij dat i in het weekeinde dicht is, dus dat we altijd de auto op maandag of vrijdag moeten ophalen/inleveren... Maar goed, dat heeft al heel wat extra vakantiedagen opgeleverd....

Gehuurd:

Hatchback

op 08-10-2021


10

Ik heb een Opel Astra station gehuurd hier, auto was in prima staat. Ook voor een erg leuk prijsje. Zeker aan te raden en zal in de toekomst zeker weten weer bij Rent a Brik huren!

Gehuurd:

Stationwagen

op 05-10-2019


1,0

Geen zaken mee doen! Hij vertikt om mij m’n borg ad €300 terug te geven! Had een busje bij hem gehuurd voor 24uur. Dat busje heb ik binnen die 24 uur terug gebracht. Brengt hij me 2 dagen in rekening omdat hij stiekem, zonder ons wat te zeggen, zijn standaardformulering had gewijzigd en erop geschreven dat het voor 18.00u terug moest zijn. Toen wij heb busje inleverden bracht hij me 2 dagen in rekening. Dit terwijl ik voor 1 dag had gehuurd.

Gehuurd:

Bestelbus

op 03-11-2019


9,0

Hebben twee keer een Opel Astra Station gehuurd tijdens onze vakanties terug in Nederland. Geen nieuwe auto's maar wel betrouwbaar. Duidelijke prijzen zonder verborgen toeslagen. Prettig geholpen beide keren. Hebben alweer een Astra geboekt voor als we weer in NL terug zijn.


10

Wij hebben een auto bij Rent a Brik gehuurd om een weekendje naar Maastricht te gaan. We kregen een Opel Astra, een auto van prima vormaat met kinderen. Duidelijke prijs, inclusief kilometers en verzekering. Achteraf dus geen sluipkosten. Al met al hebben wij een erg prettige ervaring gehad met Rent a Brik en zeker voor herhaling vatbaar.

Informatie over Rent a Brik Autoverhuur
Wij berekenen geen kilometer toeslag.Duidelijke dagprijzen zonder verdere kosten.Al onze prijzen zijn inclusief btw, verzekering en alle kilometers.Huren zonder creditcard. Contant of pin betaling mogelijk.
Details openingstijden

Weekend verhuur uitsluitend mogelijk van vrijdagmiddag tot maandag morgen.